fbpx

[Video] Kdo je blondinka, ki jadikuje nad prevelikimi prsmi?

Foto: Instgram

Lindsey Pelas svoje prsi komaj stlači v trojno D košarico, zaradi česar je postala neobičajna zvezda medmrežja. Na spletu se je namreč pojavil video, v katerem fitnes model jadikuje nad hudimi težavami, s katerimi se ženske z velikimi prsmi soočajo v vsakdanjem življenju.

Morda niste vedeli, ampak prsate ženske morajo med prsi nanesti deodorant. To počne tudi Pelaseva, ki zavrača namigovanja, da je velikost njenih prsi posledica kirurških posegov v telo. Trdi namreč, da gre za “darove narave.” 

 

Prsata lepotica v videu razlaga, da si mora prsato dekle vsakič, ko se želi prepogniti, prijeti za oprsje, saj bi to v nasprotnem primeru padlo iz nedrčka. “Ne glede na to, kaj oblečete – običajno obleko, poročno obleko, karkoli – vedno bom izpadla vulgarno, kot pornozvezda,” opisuje naslednjo težavo. Težave pa so tudi povsem običajne, vsakodnevne malenkosti, kot je na primer zapenjanje bluze, telovadba v javnosti (pogledi naj bi bili nemogoči), znojenje in ostanki čipsa med prsmi.

Ni vse tako črno
Lindsey v videu še pove, da “prevelike” prsi niso tako velik problem, kot je videti na prvi pogled. Velike prsi so lahko po njenem mnenju tudi prednost. V dekolte, ki ga imenuje “žep mati narave”, lahko shrani šminko, kreditno kartico ali kakšen skrivnostni predmet.

Ž. K.