fbpx

[Video] Kriv je nasvet tašče?! Poglejte, kaj je naredil moški pred vzletom letala! Če tega ne bi videli, bi vsi umrli!

Foto: printscreen

Kamera je ujela vraževernega Kitajca, ki je storil naravnost neumno dejanje. Namreč, v motor letala je vrgel kovanec, medtem ko se je vkrcaval na letalo s svojo soprogo in otrokom.

Identiteta moškega ni popolnoma razkrita, le da je njegovo ime Sia in da je star 30 let. Kurir piše, da je bil moški prepričan, da mu bo metanje kovanca v motor prineslo srečo na letalu, a dejstvo je, da če tega nespametnega dejanja ne bi opazili pristojni, bi celotno letalo kmalu po vzletu izginilo z radarjev. Obseg te katastrofe si lahko samo predstavljamo, saj je moški ogrozil prav vse potnike, vključno s posadko.

Do tega dogodka je prišlo na Kitajskem, nadzorna kamera pa je posnela, kako se je moški vkrcaval skupaj s svojo soprogo in detetom, se za hip ustavil pred vrati kabine in v svojo desno smer vrgel nekaj, kar je spominjalo na kovanec. Varnostniki so nato nemudoma ustavili vkrcavanje potnikov ter prijeli 30-letnika zaradi ogrožanja varnosti potnikov. Sia je kasneje pojasnil, da je njegova štirimesečna hčerka prvič letela z letalom, njegova tašča pa je rekla, da bi moral za srečo vreči kovanec.

Moški bo moral zaradi tega dejanja v zaporu preživeti 10 dni, žena pa se je na letalo vkrcala sama s hčerko. Zaposleni na letališču so nato pregledali območje motorja letala in našli kar tri kovance. Let je imel zaradi tega 40 minut zamude.

Posnetek poglejte tukaj:

M. S.