fbpx

[Video] Letalsko osebje neuravnovešeno potnico privezalo na potniški sedež in ji zamašilo usta

Foto: Youtube

Na potniškem letalu družbe American Airlines je čustveno nestabilna potnica končala z lepilnim trakom privezana na sedež. Sredi poleta je namreč poskusila odpreti vrata letala. Pri letalski družbi so sporočili, da je njihovo osebje ravnalo pravilno.

Začelo se je na rutinskem poletu iz Dallasa v Teksasu v Charlotte v Severni Karolini. Da bodo težave, je po poročanju RT postalo jasno, ko je potnica začela svojemu sosedu dopovedovati, da si ne želi, da bi letalo “še naprej letelo”. Skozi polet je po pričevanju enega od potnikov na letalu ženska postajala vedno bolj nemirna.

Tako njen sosed kot tudi posadka letala so jo skušali pomiriti, a brez uspeha. 30-letna ženska z zeleno pobarvanimi lasmi ni odnehala. Naenkrat se je s svojega sedeža pognala proti vratom letala, da bi jih na silo odprla. Da so jo onesposobili, je bilo potrebnih pet stevardes.

Po pričevanju očividcev so potnico nato ovili z industrijskim lepilnim trakom ter ji zamašili usta, zato da ne bi mogla še naprej gristi, eno od stevardes je namreč ugriznila. Pilot je medtem potnikom sporočil, naj ostanejo na svojih mestih, ker se posadka trenutno sooča s “potencialno varnostno grožnjo”, zaradi česar je potnike upravičeno skrbelo.

Šele čez čas so po letalu začeli odmevati kriki zavezane zelenolaske. Po pristanku v Charlotte je norico prevzela policija in jo odpeljala v bolnišnico na psihiatrijo. Ženska je bila po hitrem postopku uvrščena na črni seznam letalske družbe American Airlines, je medtem razkril njihov tiskovni predstavnik.

Ivan Šokić