fbpx

[VIDEO] Milo za drago: Pes lastnika potisne čez rob čolna, ker ga ta draži s priboljškom

Foto: PrintScreen

Moški je na čolnu psu ponudil priboljšek, ko pa ga je ta želel vzeti, mu je moški začel nagajati. Za šalo ga je izzival in priboljšek odmikal od njegovega gobca, ko je pes segal za njim. Pes, sicer ne zanalašč, pa mu je za zvijačo vrnil milo za drago, skočil nanj in ga s sprednjimi tacami potisnil v vodo.

Psi niso zgolj naši najboljši prijatelji, so veliko več. Včasih so tisti, ki nas edini lahko spravijo v smeh, pa čeprav s kakšnim neumnim dejanjem. V smešnem videoposnetku lastnik psov pade v vodo, po tem ko ga pes potisne čez rob čolna. Pred tem ga je moški dražil in mu ni želel dati priboljška, s katerim je mahal pred obema psoma. Kraj posnetka ni znan, moški pa ima ameriški naglas.

V kratkem posnetku je moč slišati lastnika, kako psu ukaže, naj pride k njemu. Ta upošteva lastnikov ukaz in ga uboga. Ker mu več kot očitno ponuja priboljšek, ga pes želi zagrabiti, a mu ga lastnik odmika. Nato pa se pes postavi zase ter nič hudega sluteč stopi na zadnje tace in se opre na moškega. Ta ob velikem pljusku pade v vodo, psa pa ga radovedno gledata. Nekateri menijo, da sta lastniku želela pomagati, spet drugi pa, da sta iskala kraj, kamor je odvrgel priboljšek.

Foto: PrintScreen

A. L.