fbpx

[VIDEO] Nekateri radi ližejo, drugi so radi zvezani – to so čudni fetiši hollywoodskih zvezdnic in zvezdnikov

Scarlett Johansson. Vir: Socialni mediji, Zajem zaslona

Ko je film Petdeset odtenkov sive prišel v kinematografe, so ljudi po vsem svetu obnorele nenavadne spolne navade. Toda tema o spolnosti za mnoge ni več tabu tema. Sploh to velja za znane hollywoodske zvezdnice in zvezdnike, ki o svojem spolnem življenju vedno bolj pogosto spregovorijo kakšno besedo več, prav tako pa tu in tam izdajo kakšno “sočno skrivnost” iz spalnice, za katero pa je morda bolje, da je ne bi.

Vsi imamo to eno stvar, za katero čutimo, da nas vzburja. To je lahko telesni vonj vašega partnerja ali vonj njegovih las. Nič drugačne niso znane hollywoodske zvezdnice in zvezdniki, ki so tudi vedno bolj odprtih misli, ko tema nanese na spolnost. Z veseljem odgovarjajo na vprašanja o svojem spolnem življenju, nekateri pa priznavajo, da imajo tudi določene fetiše, ki pa niso ravno za vsakogar, piše Srbija Danas.

Čudni fetiši dobivajo novo podobo, ko izvemo, da ima protagonistka filma Somrak, Kristen Stewart menda rada pazduhe. Med enim od intervjujev je priznala, da jih “rada liže, ne brani pa se tudi lizanju njenih”. Mega zvezdnica Rihanna je v enem od svojih preteklih intervjujev dejala, da je mazohistka in da je med spolnim odnosom rada zvezana in celo bičana. Kar se tiče spolnosti, se ne izogiba vprašanj, zato ji izjave, da uživa v bolečini, ni bilo težko priznati.

Glede na njeno dominantno osebnost je morda njen fetiš tisto, kar uravnoveša celotno njeno pojavo. (Foto: Twitter)

In medtem, ko nekateri uživajo v bolečini med spolnim odnosom, ima latino zvezdnik Ricky Martin malce drugačen fetiš, ki se imenuj “zlati tuš”. To namreč prakticirata s svojim možem, saj ga to najbolj vzburja. “Zlati tuš” sicer ni novost, naš nasvet bralcem pa je, da v kolikor nimajo dobrega želodca, definicije “zlatega tuša” ne odkrivajo kaj preveč. Če se sprašujete, kakšna je skrivnost dolgega zakona Jade in Willa Smitha, je to njuna skrivnost – Jada Pinkett je ekshibicionistka in obožuje nagajiv seks z možem v javnih prostorih.

Zvezdnica kultne serije Obalna straža in igralka v filmih za odrasle, Carmen Elektra, je priznala, da rada obiskuje erotične trgovine in kupuje igrače, kot so lisice in drugi pripomočki. Nekako nas njeni fetiši ne presenečajo in v kolikor se ne spomnite, za katero lepotico gre, za osvežitev spomina prilagamo video.

@therealcarmenelectra

I’ve been obsessing over #Beyonce and her newest album lately! ❣️ #Baywatch #CarmenElectra

♬ BREAK MY SOUL – Beyoncé

Seks v spalnici je precenjen
Po drugi strani pa igralka Scarlett Johansson meni, da je seks v postelji precenjen, zato to najraje počne v avtu. “Mislim, da je seks v avtu super in prinaša veliko več zanimivih stvari kot dolgočasen seks v postelji,” je povedala igralka in priznala, da je večkrat imela akcije na zadnjem sedežu avta.

Lady Gaga po seksu pušča svoje trepalnice na blazini. (Foto: družbena omrežja)

Od ekstravagantne Lady Gaga bi morda celo pričakovali njenemu stilu primerno spolno fantazijo, zdi pa se, da je prav njena še najbolj “mirna”. Kot je nekoč razkrila, rada nosi seksi kostume, med seksom pa uživa v ugrizih. V intervjuju je povedala, da v kolikor s partnerjem preživi nepozabno noč, mu za spomin na blazini pusti umetne trepalnice.

Tanja Brkić