fbpx

[VIDEO] Neodgovorno: Razuzdana zabava mladostniške bogataške elite na Baliju – ne zmenijo se za nobeno ogrožanje zdravja

Mladi bogataši uživajo v hišnih zabavah v svojih vilah na Baliju v Indoneziji. (Foto: osnetek zaslona/ Youtube)

Boemskih mladih bogatašev ne ustavi nič. V svetovno javnost so prišli posnetki razuzdane zabave bogataške elite na otoku Bali v Indoneziji. Prebivalci Indonezije so ob ogledu posnetka ogorčeni in zahtevajo izgon nevzgojene bogataške elite.

Indonezija se kot cel svet spopada z zajezitvijo koronavirusa. Kljub strogim pravilom se nekateri nanje požvižgajo. To je izkoristila mladostniška bogataška elita in si privoščila razuzdano zabavo, poročajo v hrvaškem 24sata. Žal za nedotakljivo elito ne veljajo nasveti vlad ter zdravstvenih strokovnjakov, da so držanje primerne distance, samoizolacija in higiena najbolj pomembni ukrepi, da se bo virus prenehal prenašati med ljudmi.

Posnetek zabave na Baliju je sprožil burne reakcije na svetovnih družbenih omrežjih. Zabava se je dogajala v vili Egipčana Mahmouda Attiya. Skupaj s svojo skupino prijateljev so praznovali njegov 21. rojstni dan. Med gosti zabave sta se znašli tudi ruski manekenki Ksenija Aldoshenko in Ksenjia Dorokhova. Večina mladostnikov se sploh ni zavedala, da ogrožajo svoje zdravje in zdravje vseh prisotnih. Veliko bolj je bilo pomembno, da je zadeva izgledala kul in trendovsko na njihovih profilih na Instagramu in Facebooku. Spoštovani bralci, sodbo si ustvarite sami.

Luka Perš