fbpx

[Video] Nov trend socialnih omrežij: Rusinja do potankosti izpilila, kako z ritnicami odpreti zamašek na plastenki z vodo

Foto: Instagram

Ruska prvakinja “udarjanja po zadnjici” Nastya Zolotaya je objavila svojo lastno verzijo izziva v odpiranju zamaška plastenke. Pri tem si, kot se na njeno titulo spodobi, pomaga le z zadnjico, s katero ta natančno in brez obotavljanja odpre zamašek. 

Odpiranje zamaškov je postala prava internetna senzacija, izzivu pa se je pridružila tudi 25-letna Rusinja, ki je postala prvakinja udarjanja v zadnjici, kjer sodelujejo ženske obsedenke s fitnesom, ki druga drugo udarjajo po zadnjici, dokler ena ne izgubi ravnotežja in pade po tleh.

Oblečena le v zapeljivo spodnje perilo
V videu, ki ga je prvakinja v fitnesu in model objavila na družabnem omrežju Instagram, je mogoče videti, kako ta oblečena le v belo čipkasto spodnje perilo v sihronem in hitrem premiku obeh ritnic odpre pokrov plastenke z vodo.

https://www.instagram.com/p/Bzfo2UfC_oL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Zolotayava je javnosti postala znana po tem, ko je ta postala prvakinja v udarjanju po zadnjici, ki se je odvijalo v Moskvi. Sama ideja za tovrstno tekmovanje med ženskami se je pojavila po tem, ko se je v mesecu marcu v Sibiriji odvilo moško tekmovanje v udarjanju zadnjic, katerega zmagovalec je postal Dumpling’ Kamotskiy, poroča Russia Today.  

Hana Murn