[Video] Odvratna dejanja srbske prostitutke iz resničnostnega šova: Spala z več kot 50 tisoč moškimi in rodila 10 otrok, pa ne pozna niti enega njihovega očeta!

Foto: Facebook

Vida Kokić, prostitutka, ki je povzročila škandal, ko je v srbski oddaji “Parovi” v živo oralno zadovoljila udeleženca Uroša Anđelića, se že 31 let ukvarja z najstarejšo obrtjo. Rodila je deset otrok, pa ne pozna niti enega očeta.

48-letna Vida Kokić prihaja iz Loznice in je po poročanju portala blic spala z več kot 50 tisoč moškimi ter rodila deset otrok. Že od 17. leta dalje se preživlja s prostitucijo in kockanjem. 

Vida je izjavila, da je že v mladih letih postala najbolj iskana prostitutka, njene usluge pa so koristili tako politiki, poslovneži in športniki kot tudi običajni ljudje. Za svoje storitve ni vedno vzela denarja, saj je v spolnosti z njimi tudi uživala. “Koliko nedolžnosti sem mladim fantom odvzela, ne bom lagala, tudi to delo me je pogosto veselilo. Zato denarja nisem vedno vzela, včasih so mi kupili parfum, lepe stvari ali celo paket klobas. V Srbiji sem imel nekaj kupcev na dan, zaslužila okoli 30 evrov in bilo je super. Vendar sem veliko zapravila in nisem se zavedala, da leta minevajo. Zapravila sem ves svoj denar in zdaj moram delati tako in to početi, dokler ne umrem, ker nimam denarja za kruh,” je povedala prostitutka Vida.

V soboto zvečer je v oddaji “Parovi” v živo ustno zadovoljila sotekmovalca Uroša Anđeliča, kar je povzročilo pravi škandal. Na videoposnetku lahko jasno vidimo, kako Anđelič pristopi do nje in ona brez problema opravi svoje. Vsi so pričeli z zgražanjem, ki pa se nadaljuje preko spleta, kjer je videoposnetek tudi zaokrožil.

https://twitter.com/i/status/1183297912098430977

Rodila je deset otrok, dala pa jih je posvojiti drugim družinam. Povprečna ženska v Srbiji bi za 10 rojstev imela porodniške za skoraj polovico delovne dobe. “Spomnim se nekega večera pred porodom. Doma sedim lačna in nimam nobenega denarja za obrok. Odpravim se od doma in na poti se ustavi človek. Prosim ga, naj mu ustno ustrežem, vendar ne, pravi, da si domišlja o spanju z nosečnico. Intimno razmerje sva imela ob 23. uri, meni je odtekla voda in rodila sem ob 2.30. Konec koncev, zjutraj sem že bila v igralnici,” je šokantno povedala Vida.

Ne pozna nobenega od očetov svojih otrok. Ker se je zmeraj zavedala, da jim ne more omogočiti normalnega življenja niti finančno niti psihično, se je vsakič odločila za oddajo otrok centru za socialno delo in vztrajala, da dobijo dobre rejniške družine. Trdi, da ni slaba ženska, saj se ni prepustila splavom, ampak je vseeno dajala življenja. Trenutno je v stiku z dvema sinovoma, enega je imela v zaporu in drugega z bivšim partnerjem. Poskusila je tudi vzpostaviti stik z drugimi otroki, vendar ji ni uspelo. Vseeno je srečna, saj se zaveda, da kjerkoli so, jim je boljše, kot bi jim bilo z njo. Jezijo jo miti, da je le ena izmed prostitutk, saj trdi, da je sposobnejša od drugih; nima denarja za operacije, umetne vsadke, njena tarifa je nižja od tekmičinih, pa vseeno s tem preživi.

Foto: Screenshot

Že v preteklosti ni imela najbolj nedolžnega življenja
“Pri 17 letih me je družinski prijatelj odpeljal v Italijo, menda za varuško. Seveda je bila to laž za mojo družino, saj me je tako spravil na ulico in bila sem prostitutka. Ko se enkrat lotiš tega posla, poti nazaj ni več. Po Italiji so me odpeljali na Nizozemsko, v Nemčijo in po vsej Evropi. Iskreno, to je bilo zame veliko delo, lahko sem zaslužila velike vsote denarja. Čez noč sem vedela, da lahko zadovoljim 30 moških in zaslužim osem tisoč evrov. Spala sem z ljudmi vseh ver in narodov, od Afganistancev in Pakistancev, preko Indijcev in Kitajcev, do Američanov, Rusov in vseh evropskih narodov. Vendar sem po štirih letih ‘dela z mednožjem’ ugotovila, da moje telo lahko dobro zasluži tudi v Srbiji, in vrnila sem se domov,” je povedala Vida. S prostitucijo je zaslužila skoraj milijon evrov, a je porabila ves svoj denar in zdaj nima niti za hrano. “Igram se od malih nog. Igram poker in vse igre s kartami, na avtomatih, ruleto, stave …Vsak dan sem v igralnici. Lahko rečem, da je igranje na srečo del mojega poklica, saj sem več pridobila kot izgubila. Zvečer sem vedela, da bom dobila 25.000 evrov, vendar sem večino tega denarja vrnila nazaj v igralnico. Danes pa prosim, da mi kupite cigarete,” je še dodala Vida.

Eva Poljanc

 • dež

  Tele številke pa ne pijejo vode.

 • ZatonMesecnikov

  Vsako takole statistiko, ki pride iz Juga, moraš deliti z 10. Nagnjenje k pretiravanju imajo v genih.

 • Van Der Waals

  OKEJ NOVA24… NEVEM ZAKAJ OBJAVLATE SRBSKE NOVICE?!?!

  • Andrej

   Srbe v novi domovini Sloveniji je potrebno obveščati kaj se dogaja v matični in ljubljeni Srbiji !
   Prav gotovo se to počenja v dogovoru z brezdomcem v parlamentu !

 • Unikatna

  Haha…50. 000….sedaj pa nima za kruh…bejži no…

 • Solo

  Bebci počefurjeni balkanski.Če že plonkate brezvezne tračarije iz srbskih šund-medijev, se vsaj naučite pravilno prevajati iz srbščine.
  “Znala sam da zadovoljim 30 muškaraca” se pač ne prevede “Vedela sem, da lahko zadovoljim 30 moških”, ampak “Znala sem zadovoljiti…” oz. “Lahko sem zadovoljila 30 moških.”

  Eh, brezupni ste. Špilate nek kakor “desničarski” portal, v resnici niste nič boljši od preostale greznice jugo-komunističnih agitprop trobil, ki zasmrajajo in uničujejo Slovenijo. Brištete mi komentarje, ker vas boli resnica. Pa vam bom vseeno napisal še eno bolečo resnico:

  Vaš šef je bil še sredi 80-tih let član komunistične partije, prisegal večno zvestobo Titu in romal po partizanskih poteh v Jajce, ko so ga izključili iz KPJ, je pa v pismu moledoval, naj ga sprejmejo nazaj.

  Zdaj pa ta prefarbani kripto-komunist špila nekega velikega “demokrata”in “desničarskega oponenta” Partiji in Kučanu, tako kot vi špilate desničarske novinarje, v resnici ste pa vsi skupaj hlapci zio-globalistične banksterske mafije, ki izvaja agendo belega genocida in uničenja Zahodne civilizacije. Ampak kaj bi to, glavno da Sorosevi in Rothschildovi denarci (šekeli) redno pritekajo v žepe, a ne.

  Pravite, da ste proti “ilegalim” migrantom, medtem ko vas balkansko-čefurski migranti, ki že desetletja povsem legalno(!) okupirajo in preplavljajo Slovenijo, očitno prav nič ne motijo. Seveda ne, ko pa je vaš komunistični šef tudi sam šiptar, ki je med mandatom svoje druge vlade v Slovenijo uvozil na deset tisoče bosancev, srbov in šiptarjev…

  In zdaj, ko še en šiptar na čelu slovenske vlade spet preplavlja Slovenijo z migranti – kaj je vaš šef (ki je hkrati šef daleč največje slovenske poltične stranke in že desetletja brezprizivni vodja opozicije) konkretnega naredil? No, kaj? Absolutno nič! Pametuje po twitterju o popolnoma nepomembnih zadevah, fererenduma proti Marakeški deklaraciji ni nikoli sklical, v Bruslju pa njegovi poslanci redno glasujejo ZA migrantske kvote, ZA afrikanizacijo Evrope in ZA islamizacijo Evrope. In ja, tudi referenduma proti ljubljanski džamiji ni nikoli sklical… Toliko o “največjem slovenskem patriotu” in “velikem osamosvojitelju”.

  Skratka, tako on kot vi ste eni navadni hinavski bleferji. Blebetate in pišete eno, delate pa ravno nasprotno. Nič boljši nist od komunistov. V zgodovino boste šli kot prodani veleizdajalci Slovenije in Evrope.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   Saj to je to globalisti so vedno naredili tezo in antitezo….navideznega oponenta….Devide et Impera prastara taktika ki ŠE vedno vžge v 21. stoletju….ljudje v 21. stoletju temu bolj nasedajo kot pa ljudje v Rimskem Imperiju in to kljub veliko informacijam, ki jih imamo,

   Vedno moraš ugrabiti opozicijo da s tem onemogočiš da dejansko kdo drugi pride na položaj opozicije kateri bi bil 100% iskren in resen in hkrati ljudem dajati lažni občutek, da s tem ko dajo glas opoziciji se bo vse samo od sebe rešilo.

   Smo v Svetu prevar in ko se prebudiš in prideš na “višjo zavest” misliš da vse veš, ampak kasneje ugotoviš da je tega tako veliko ta ni možno skoraj vsega pokrivat če bi napisal 10 debelih knjig z 500 stranmi nebi mogel vseh laži in prevar prekriti.

   Ampak te klasične prastare prevare in taktike deli in vladaj ter diverzija palijo še dandanes bolj kot nekoč, kajti nobeden se nič ne nauči iz napak prednikov, ker je že zdogovina tako prirejena in nas učijo v tej smeri, da na to pozabimo, sploh ne omenijo, se zlažejo ali pa ne posvečamo pozornosti.
   Ko berem komentatorje tukaj kako naivni so ko mislijo da vse razumejo, ampak kako pomankljivi in površni so pri razumevanju kaj šele ko spustijo ven toliko detajlov da bi kaj sploh razumeli.
   Priznam in vem da marsikaj ne vem, ampak, ko berem in poslušam nekatere, vidim, da drugi vedo še manj od mene,

 • črnaovca

  Kakšno sprenevedanje vsi se zgražajo nad njo nad njim ki ji je nastavil one pa nihče. Reva si služi za kruh njemu je bil užitek.

 • trumpet2018

  to bo vesel , ko bo ugotovil pri zdravniku cel kup spolnih bolezni :) pa herpes od vseh umazanih musličev, arabcev in afrićanov. primitivni srbski debili, ni čudno da imajo standard na nuli. pa še čestitajo temu kretenu, kot bi zadel na lotu 10 milijonov

 • xtc

  Hm?
  Zadnja slika me spominjana “ono,ki bo nosila rdečo zvezdo” pa ni tud ona rodom od tam nekje?

 • Nata

  Pa dajte no ???? Ta pa je krepko naložila. . . . .vse za reklamo ?