fbpx

[Video] Divji papagaj iz Avstralije postal zvezda, ko je delal selfije!

Foto: Printscreen

Skoraj ni nikogar, ki ne bi poznal spletnega trenda delanja selfijev. Trend, ki se je razširil iz Azije, je kmalu prevzel mlade po vsem svetu, k temu pa najbrž pripomore njihova preprostost, človek za selfi namreč potrebuje le fotoaparat na pametnem telefonu in iztegnjeno roko. Še zdaleč pa je zmotno prepričanje, da so selfiji rezervirani le za ljudi.

Spodnji posnetek prikazuje razigranega papagaja iz Avstralije, ki je ob preletu avtoceste v Queenslandu opazil varnostno-nadzorno kamero, ki se mu je očitno zdela neverjetno zanimiva. Za belega papagaja se zdi, da se nikakor ne more odtrgati od kamere, saj želi posneti čim več selfijev, pri tem pa ga očitno ne more zmotiti prav nič, niti gost promet.

Priznati je treba, da radovedni papagaj deluje naravnost simpatično, če bi znal pritisniti na sprožilec fotoaparata, bi zagotovo nastali izvirni in zabavni selfiji, ki bi zagotovo pritegnili nasmeh na obraz. Ni kaj, papagaj je zagotovo polepšal dan nadzorniku v nadzorno-varnostnem centru za avtoceste.

H. M.