fbpx

[Video] “Petelina” angleške nogometne reprezentance skočila en v drugega: Modri bikec Sterling obračunal z rdečim Gomezom

Rahem Sterling in Joe Gomez. (Foto: Youtube)

Rahem Sterling in Joe Gomez. (Foto: Youtube)

V angleški nogometni ligi Premierleague spremljamo napet dvoboj za angleškega nogometnega prvaka med Liverpoolom in Manchester Cityjem. V nedeljo sta obe ekipi odigrali medsebojni derbi. Tekma je zaznamovala medsebojno prerivanje angleških reprezentantov Rahema Sterlinga in Joe Gomeza. Vroča kri se ni pomirila niti na reprezentančnem zboru, kjer se je poraženi igralec Cytija Sterling fizično lotil Gomeza.

Angleško nogometno javnost pretresa nov škandal. Vroča glava igralca Manchester Cityja, Rahema Sterlinga po zadnjem porazu v derbiju nedeljskega kroga proti Liverpoolu je pustila posledice. V reprezentančni menzi je zgrabil igralca Liverpoola Joe Gomeza ter obračunal z njim neporavnane račune iz nedeljskega derbija.

Angleška zveza je nemudoma reagirala in suspendirala divjega modrega bikeca Rahema Sterlinga. Napadalec Cityja pa je zopet dokazal, da mu njegovi bivši soigralci iz mesta Beatlov še vedno pridejo do živega.

Luka Perš