fbpx

[Video] Poglejte, kako je poraženi Cruz svojo ženo udaril po glavi

Foto: Youtube

V noči s torka na sredo je po volitvah v Indiani postalo jasno, da bo nominiranec republikanske stranke Donald Trump, in ne Ted Cruz, kot so upali mnogi znani ameriški konservativci. Razočaranje “elitnega” konservativnega tabora so posnele številne kamere, med drugim tudi trenutek, v katerem je Ted Cruz s komolcem udaril svojo ženo. 

https://www.youtube.com/watch?v=lZ444y_b0Vg

 

“Od samega začetka sem trdil, da bom nadaljeval s predsedniško tekmo, dokler bodo še obstajale možnosti za zmago. Zdi se, da je te poti (predsedniške kampanje) konec,” je dejal Ted Cruz v govoru po porazu v Indiani. Pri odstopnem govoru mu je ob strani stala njegova žena Heidi Cruz, ki pa je bila pri srce parajočih objemih, ki so sledili odstopu, videti kot tretje kolo.

Ne samo da se je Cruz raje objemal z možakarji, ki so stali za njim, in je bila njegova žena pri tem videti kot izgubljena statistka, še skupila jo je, ko jo je Cruz neprevidno (ali morda celo nalašč) dvakrat udaril po glavi. Sprva jo je skupila s pestjo, nato pa še s komolcem, vse to pa je prenesla brez komentarja.

Cruz, varajoči evangeličan
Med srdito tekmo za nominacijo, v kateri je Cruz nastopal kot t. i. evangeličanski kandidat, torej kot kandidat z neoporečno moralno podobo, so se v javnosti pojavile informacije, da naj bi imel razmerja tudi z drugimi ženskami, vendar so obtožbe hitro poniknile.

Ž. K.