[Video] Poglejte si kompilacijo najbolj zabitih džihadistov

Džihadiste Islamske države se drži sloves najbolj neusmiljenih in krutih pobijalcev nedolžnih ljudi. Ali ste vedeli, da so lahko tudi izjemno neumni in nerodni?

Borci Islamske države so včasih tako nerodni, da so nevarni že sami sebi. Na portalu YouTube so zbrali zbirko posnetkov, kjer bombe mečejo pod noge kar sami sebi ali svojim džihadističnim soborcem.

C. Š.

 • Dostmamrecesije

  Čim več takšnih napak, pa bo vse dobro.

 • Goran Hvala

  Smesno…..drgac pa ste pogledal kompilacijo najbolj zabitih evropskih vojakov?..med njimi tud slovenci…sam jih ni velik ker drgac niti za municijo nimajo…kar je men se bolj smesno..;-);-)

  • Steiermark

   jugosrbin, v slovenski vojski , tiste najbolj zabite “zastopajo oz. predstavljajo” , tvoji “rodžaci”, ki so se najprej borili proti samostojni in svobodni Sloeniji, potem ko so pa izgubili, so se “priključili” slovenski vojski, da bi jo lažje uničili in serbizirali, kar od znotraj! Zato slovenska vojska nima niti opreme, se vzgledujejo po tamalem murgelskem srbskem pankrtu, ki je pravtako, na začetku osamosvajanja poskrbel in dovolil srbskim jugo jla banditom, da so nas “razorožili”! Pa vendar vam ni nič pomagalo, že oktobra, istega leta ste tekli in bežali, z brcami v tazadnjo, na ladje v Kopru, da ste cele riti lahko odnesli nazaj v vašo otačbino!

   • Goran Hvala

    A niste bli vi prvi ze leta 45…zgodovina v ameriskih bukvah ze govori tako…

    • Steiermark

     jugosi, vam pač tudi po 50 letih ali več, bivanja v Sloveniji, negre in negre v glavo (čeprav je prazna), naša prava in resnična zgodovina, o kateri vi pojma nimate. Mislite, da ste vi “osvobodili” Slovenijo, potem, ko ste pridrveli, po 45. leta, pozno v jeseni, v našo Štajersko ter začeli opravljati vaš koljaški poklic, ki ga imate v genih! Še sedaj ne zastopiš, da ste prišli na , od Nemcev, izpraznjeno ozemlje, potem ko so pobi, vsi po vrsti veseli odložili orožje ter odšli, vsak na svoj dom……Bedak, vi rdeči klavci jugosi, ste samo nadaljevanje klanja banditov…..Poleg tega naj te še spomnim, tebe gorane , da na Štajerskem od 41 pa do 45 ni bilo vojne oz. smo bili Nemčija, živeli v miru, v koliko ga niso kalili razni raztrganci (ki se danes hočejo imenovati partizani) – roparsko posiljevalsko morilske tolpe, ko so bili vsi happy, da jim je uspelo ubiti in posmrtno izropati kmete in njihove družine…… potem so si pa natovorili vsega naropanega in bežali, kot indijanci, ki so rropali vlake…..

     • Goran Hvala

      Gorane vam je priboril zmago nabasketu…kaksen cefutar je to da dela za slovence…ma ne mors verjet ej…

     • Steiermark

      razno razni gorani lahko zastopajo samo svoje – čefurje, v Sloveniji. Nas avtohttonih v Sloveniji, NE. Če vam je toliko do brcanja in podajanja žog in to predstavlja za vas delo, potem si pa malo odpočijte in pojdite domov! Če nimamo dovolj, avtohtonih, ki bi v Sloveniji zastopali Slovence, potem to pomeni, da ne rabimo takega “športa”. Za šport me en drek briga in tisti , ki ga rabijo – za gledat, me tudi en drek brigajo, pač zadovoljujejo svoje “duhovne potrebe” kar s kavča, medtem, ko navijajo za jugoviče…….Edini, ki nas avtohtone v Sloveniji, zastopajo in predstavljajo, so smučarji – “slovenske gore listi”! Ste jim jugosi kos? Ne, nikoli in nikdar, ker pač nimate naših genov! So pa za razliko od vas, svetovni prvaki in po njih svet pozna Slovenijo!

     • Goran Hvala

      Le tolaz se….primerjat sport ki ga spremljajp miljarde al pa sport ki ga spremlja par miljonov…sej se polovica amerosov ne ve kdo je vonova…al pa shifrinka…pac vid se ti da si en zahojenc…poglej stevilo tekmovalcev in konkurenvo v kosarki al pa nogometu pol poglej pa smucanje…kaj je tistih 100tekmovalcev…ti jih tud sekas…kolk jih pozna kopitarja pa kolk jih pozna tino maze…se ti lahko sam smejim model…

   • Goran Hvala

    Drgac pa 91 sm se jest mogu “borit” za slovenijo…poznam ogromno zagrizenih desnakov mojih let ki so takrat lezal doma pa nahrbtnike prpravljal za v zaklonisce…realnost je pa ta da jna ocitn ni imela nekih hudih interesov da so po 10h dneh sli nazaj…njihova vojska je pa tud debelo gledala zakaj zdaj kr naenkrat neki napadi pa streljat na ljudi ki so bli se vceraj njihovi…dej kar res mislis da amo vsi od dabes al kaj…ti si tud en steiermark…se strinjam….

 • Sredina

  Mene zanima kdo ma čas za tole iskat in zakaj se sploh s tem ukavrjate?

  • Hun

   manipulirat je treba rovtarske slovenclje…vsak dan je treba kost vrzt da jo desni stekli psi dobr oglodajo

  • Steiermark

   Očitno si ti izmed “taglavnih”, zadolženih, da smetite po tem portalu ter se ukvarjate s tako “pomembnimi temami” – glavno je, da dobite – si zaslužite, za pir in še pljeskavico, od vaših jugo gospodarjev!

   • Sredina

    ne rabim gospodarjev, tko kot vi, vaš veliki vodja vam tko pere možgane da to res ni…

    • Zgornji

     Je pa že Neskončno Boljše imeti Oprane možgane kot pa Zapackane možgane kateri se sploh ne zavedajo da imajo ZapackanoUmazane !!! ! !!!

 • Fogglof Tunnek

  YOUTUBA – Objavljeno je bilo 6. feb. 2015.

  To sva midva z Juliko videla že pred dvemi leti ….. Stara24TV.

  • lidija

   ja, od kje pa si ti zdele prlezu, no ?

   • Zgornji

    Iz kravje riti … :-P ;-)

 • tramal

  Štorasti kot partizani ,zato pa so najeli italjanske topničarje proti slovenski domobranski vojski..

 • Rožle

  Želim jim še obilico takih spodrslajev in seveda še bolj učinkovitih …

 • samsara

  Mona akbar!!!

 • xtc

  Kot bi kledal partizane,NOB borce ali partizanske westerne.

 • Najplemenitejši

  Islamisti so skoraj tako butasti kot Američani!
  https://www.youtube.com/watch?v=_mWtWz_aGyk

 • Primosio

  Ta posnetek v 90% dokazuje samo to, da jim je nekdo prodal staro orožje, neprimerno za uporabo…