fbpx

[VIDEO] Poglejte si video, kjer je televizijska postaja Gorana Dragića predstavila v drugačni luči

Foto: klip.si

Televizijska postaja FOX je vsem znanega poklicnega igralca košarke Gorana Dragića predstavila v povsem drugačni luči.

Pri posnetku slovenskega košarkarskega diamanta, v katerem govori o svojem domačem kraju Ljubljani, je sodelovala tudi njegova ekipa Miami Heat. “Moja država, moje mesto, soseska in starši so mi dali vse ter me naredili to, kar sem postal. Zato čutim, da moram nekaj vrniti.” To so bile besede, s katerimi je Goran Dragić začel prispevek o sebi.

Dragić je ponosen, da je odraščal v Sloveniji, ki je iz njega naredila to, kar je
“Odraščal sem v Sloveniji, kar je super. Zelo sem hvaležen, da sem imel to priložnost in sem se tu lahko razvil kot oseba,” pove Dragić. V posnetku je prikazana ulica, v kateri je živel, pa tudi njihovo stanovanje. Ne manjka niti predstavitev njegovega otroštva in takratnih prijateljev, zaradi spominov katerih postane zelo čustven.

Pove tudi, da je sprva šel po očetovih stopinjah in je igral nogomet. Vendar ga je poškodba noge vodila v drugačen šport, kjer je izbral košarko.

Vsako leto pripravi kamp za otroke, ki je dostopen tudi socialno ogroženim otrokom
Dragić večino časa zunaj sezone preživi v Sloveniji, kjer preživlja čas z družino, igra s slovensko ekipo in vodi košarkarski kamp za otroke na Rogli, ki je opisan v posnetku. Tako lahko otroci poleg igranja košarke preživljajo tudi čas z Dragićem. “Počutim se, kot da so to moji otroci. Vsak je unikaten in počutim se, kot da sem tistih šest dni njihov oče,” pravi Goran Dragić. Več pa si oglejte v videu na spodnji povezavi.

D. Š.