fbpx

[VIDEO] Poskočni muzikanti nastopili v vročih prizorih

(Foto: NAREKS)

Slovenska narodno-zabavna glasba zagotovo ni več tisto kar je včasih bila. Nekaterim je to všeč, drugim ne.

Ne samo glasba, tudi videospoti postajajo vse bolj moderni, predvsem pa produkcijsko zahtevni. Poskočni muzikanti se na snemanja radi odpravijo čez mejo in tako je bilo tudi pri videospotu, ki ga predstavljajo zdaj.

Kako so se poskočni muzikanti soočili s težavami?
Skupaj s snemalno ekipo, statisti in drugimi asistenti so se odpravili na Pag in upali, da bo šlo vse kot po maslu. Žal je bilo ravno nasprotno, fantje so nam zaupali, da je šlo čisto vse narobe. Deževno vreme na Pagu je bil le začetek, udeležbo so tik pred zdajci odpovedale tudi glavne igralke, zapletlo se je z najemom avta, enega izmed članov pa so odpeljali na urgenco.

(Foto: NAREKS)

(Foto: NAREKS)

Še dobro, da so fantje iznajdljivi in vedno najdejo belino v črnini. Vreme se je uredilo, po igralke so se optimistično odpravili kar v znano poletno letovišče Zrće, zdravje jim ni več povzročalo težav, z avtom pa so bili več kot zadovoljni.

Pojasnili so, da vsega kar so posneli z Videoprodukcijo Pratnemer, v videospotu ne bo mogoče videti, ker se zavedajo, da si ga bodo ogledali tudi najmlajši. Pokazali so drznost, a dali vedeti, da imajo še kar nekaj v rezervi.

Pred premierno so videospot za skladbo Pokvarjeni fantje predstavili v petek v gostišču Smogavc v neposredni bližini Rogle, kmalu pa še na spletnih omrežjih.

Barbara Pirh