fbpx

[Video] Potnica iz pekla: Najprej je udarjala po ubogem stevardu, ker ji ni prinesel šampanjca, nato pa je urinirala po sedežu

Foto: Printscreen YouTube

Po družbenih omrežjih se širi posnetek incidenta, ki se je zgodil med poletom med Manchestrom in grškim otokom Rodosom, ko je ženska oklofutala stevarda, ker naj bi ji “hotel vzeti gin tonic”.

Letalsko osebje je bilo v ponedeljek prisiljeno preusmeriti polet, ki je bil namenjen do grškega otoka Rodos, do Nemčije, kjer je bila ženska predana policiji. Kot poroča The Sun, naj bi bila starejša ženska razočarana, ker ji osebje ni priskrbelo brezplačnega šampanjca.

Ko je ženska, v svojih 70 letih, ugotovila, da šampanjca ne bo dobila, je naročila gin tonic. Ker pa je ženska postala agresivna, se je stevard letala v lasti letalske družbe Jet2 odločil, da ji alkoholno pijačo vzame.

Video prikazuje moškega člana osebja, ki se sklanja k vrsti sedežev v sprednjem delu letala in poskuša pomiriti žensko. Nato poskuša ta zadržati njene roke, ki silovito mahajo naokoli, preden se usede na sedež zraven nje. Vendar je prisiljen odskočiti, ko je poskušala znova udariti in ga udarila po glavi. Nato je agresivna potnica z glavo udarila v omarico nad glavo, preden je moškega dvakrat udarila po obrazu. Drugi člani osebja so pomagali zadržati žensko, da se je ta pomaknila nazaj na svoj sedež. Drugi potnik, ki je želel ostati neimenovan, je povedal, da je ženska tudi urinirala na svoj sedež, preden jo je z letala v Nemčiji pospremilo devet policistov.

Po besedah enega od potnikov je ženska na poletu osebje večkrat prosila za brezplačen šampanjec. Ko so ji povedali, da brezplačni šampanjec ne predstavlja dela storitve, je na koncu kupila gin tonik. “Začela je postajati agresivna, zato ji je stevard odstranil pijačo. Začela je preklinjati in imeti nasilne izpade. V nekem trenutku je vstala in med poletom poskušala odpreti vrata kabine letala.”

“Na tej točki je sedla nazaj, dva moška potnika pa sta jo poskušala zadržati, medtem ko je udarjala ljudi. “Urinirala je čez tri sedeže in večkrat imela izbruhe, dokler nismo morali zasilno pristati v Münchnu. Ob prihodu v München jo je z letala pospremilo okoli 9 policistov skupaj z reševalnim vozilom in gasilci,” je povedal in dodal, da so bili v Nemčiji smo bili več kot dve uri. “Jet2 je res dobro rešil to situacijo in kapitan letala je vsem dal brezplačno pijačo.”

Letalska družba sporoča, da ima ničelno toleranco do motečega vedenja
Potnik je sinoči omenjeni videoposnetek objavil na TikToku, kjer je zbral več preko 25 tisoč ogledov in komentarjev šokiranih gledalcev. Eden je rekel: “No, ta se je znašla na črnem seznamu. Vso srečo z iskanjem drugega leta.” Drugi je zapisal: “Preveč vina. Lol” Tretji je komentiral: “Gnusno in nesprejemljivo vedenje kjer koli, zlasti med letom, kaj za vraga je narobe z ljudmi?”