[Video] Predsednik Tanzanije ne zaupa WHO, zato je na testiranje za Covid-19 poslal vzorce ovc, koz, zajcev, dreves, sadja, olj … Rezultati vas bodo šokirali!

Predsednik Tanzanije John Magufuli. Foto: epa

Predsednik Tanzanije očitno ne zaupa Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO), zato je na testiranje za novi koronavirus poslal vzorce ovc, koz, zajcev, dreves, sadja in olj. Glede na pozitiven rezultat testiranja bi moralo biti v izolaciji še marsikdo in marsikaj, ne le ljudje.

John Magufuli, ki je predsednik Tanzanije od leta 2015, očitno ne zaupa Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO) ali njihovim testiranjem za koronavirus, piše thegatewaypundit.com. Verjetno ima razlog, da WHO-ju ne verjame kaj preveč, saj se Magufuli ponaša z doktoratom iz kemije.

Na posnetku vidimo predsednika Tanzanije, kako prizna, da so vzeli vzorce pri kozah, ovcah, motornem olju, sadju in od drugih stvari, nato pa so jih dali v laboratorij, ne da bi tamkajšnjim strokovnjakom povedali, komu ti vzorci v resnici pripadajo. Da bi zakrili “identiteto” stvari, so jim nadeli človeška imena in opise: “Vzorcu motornega olja smo nadeli ime Jabil Hamza, starost 30 let, moški. Rezultati so bili negativni. Vzorec sadja durian (najbolj smrdljivo sadje na svetu, op.a.) smo poimenovali Sarah Samuel, starost 45 let, ženska. Rezultati so bili neprepričljivi. Ko smo vzeli vzorec sadja paw paw (tudi indijska banana, op.a.), smo ji nadeli ime Elizabeth Ane, starost 26 let, ženska in rezultati so bili pozitivni. To pomeni, da ima koronavirus. To pomeni, da je tekočina iz paw pawa pozitivna,” razlaga v posnetku predsednik.

Nadalje dodaja, da so vzeli tudi vzorec pri ptici kware. Tudi v tem primeru so bili rezultati pozitivni. “Vzeli smo vzorec od zajca, rezultati so bili neopredeljeni. Vzeli smo vzorec koze in rezultati so bili pozitivni. Vzeli smo vzorce od ovce, rezultati so bili negativni,” je razkril Magufuli.

“Zdaj, ko to vidite, da smo vzeli vzorce in rekli, da so ljudje, rezultati pa so bili pozitivni, da imajo koronavirus, kar pomeni, da bi moral biti paw pawi tudi v izolaciji. In ko vzamete vzorce koz in so tudi one pozitivne, to pomeni, da bi morale biti tudi koze v izolaciji.”

Rezultati, sploh pozitivni, so očitno spodbudili Magufulija, da verjame, da nekateri ljudje, ki so bili na Covid-19 pozitivni, morda sploh niso okuženi.

Barbara Majdič