fbpx

[Video] S kom se je na plesišču objemala poročena finska premierka?

Premierka Finske Sanna Marin (Foto: Instagram/Screenshoot)

Še kar odmeva posnetek divje zabave finske premierke Sanne Marin v družbi njenih prijateljev. Zaokrožil je namreč posnetek zelo intimnega plesa, kjer je Marinova po poročanju finskih medijev v družbi neznanega moškega. Ta je sicer poročena s partnerjem, ki ga pozna že 18 let, v zakonu pa se ji je leta 2018 rodila hčerka Emma.

Finska premierka Sanna Marin se sooča z negativnimi reakcijami, potem ko je video razvidno prikazal, kako se ta zabava. Na posnetku, ki naj bi bil vzet iz družbenih omrežij, je videti njo in prijatelje, vključno s finskimi zvezdniki, kako plešejo in pojejo. Na račun tega se je soočila s kritikami opozicijskih strank, pri čemer je eden od voditeljev zahteval, da opravi test na droge. 36-letna Marinova je zanikala, da bi jemala droge, in dejala, da je samo pila alkohol in se le zabavala “na burni način”.

Foto: Instagram

Ker pa se je finski medij Seiska razpisal o tem, da se je premierka v intimen ples zapletla z neznanim moškim, ne čudi, da zgodba o zabavi še ni potihnila. Kot je povedala premierka, se je zabava odvijala v dveh zasebnih stanovanjih, opravili pa so se tudi do dveh barov, kjer je zabava potekala do jutranjih ur.

Posnetek, ki je zaokrožil po spletu, prikazuje, kako moški z neznano identiteto objame Sanno in jo poboža vsaj po spodnjem delu hrbta. V bližini njenega vratu pa je mogoče videti tudi ustnice moškega. Po različnih interpretacijah naj bi neznanec premierko poljubljal za vrat ali pa ji nekaj šepetal. 

Imam družinsko življenje, imam poklicno življenje in imam prosti čas, ki ga lahko preživim s prijatelji. Skoraj enako kot mnogi ljudje mojih let,” je dejala Marinova in dodala, da ne čuti potrebe po spremembi svojega vedenja. “Bom popolnoma enak človek, kot sem bila do zdaj, in upam, da bo to sprejeto,” je še dodala.

Sramotni videoposnetek je nastal le nekaj mesecev po tem, ko se je bila Marinova prisiljena opravičiti, ker je obiskala nočni klub do 4. ure zjutraj, potem ko je bila v stiku s posameznikom, ki je pozitiven na okužbo s covidom. Bila je deležna kritik, ker ni pravočasno opazila opozorila, ki jo je obvestilo, da se mora izolirati. Službeni telefon, ki bi ga kot premierka morala imeti ves čas pri sebi, je namreč pustila doma.

Foto: Instagram

Sara Kovač