fbpx

[VIDEO] Imamo nov glasbeni hit!? Poslušajte, kako repa košarkarski zvezdnik Luka Dončić

(Foto: YouTube/@EUROLEAGUE BASKETBALL)

Košarkarska Evroliga je pred začetkom nove sezone izdala zanimiv promocijski video, v katerem kot glasbeniki nastopajo največji zvezdniki evropske košarke. Med njimi je tudi Luka Dončić, ki je s svojim sproščenim hip-hoperskim vložkom požel ogromno simpatij.

Dončić nastopa v ležerni pozi ob bazenu in oblečen v ‘havajsko’ srajco. Njegove besede se navezujejo na vložek Vassilisa Spanoulisa, ki kot kralj sprašuje, kako se počutijo ostali igralci, ko opazujejo, kaj vse je on že osvojil v karieri. Dončić mu odgovori: “Dobro se počutim, dedek. Glede na to, da sem še tako mlad, bom imel še veliko priložnosti, da jih osvojim tudi sam.”

Poleg Dončića in Spanoulisa v videu nastopajo še Sergio Rodriguez, Luigi Datome, Edgaras Ulanovas, Adam Hanga, Bryant Dunston, Chris Singleton, Andrew Goudelock, Jayson Granger in Norris Cole. Video nosi ime ‘Game on’.

Nova sezone Evrolige se bo začela prihodnji teden. V šestnajstih ekipah bo igralo pet Slovencev – Luka Dončić in Anthony Randolph v Real Madridu, Edo Murić za Efes Anadolu, Aleksej Nikolić v Bambergu in Zoran Dragić pri Olimpii Milano
.

J. F., STA