fbpx

[Video] Šok za policista: Na avtocesti ustavili petletnika, namenjen je bil kupit Lamborghinija!

Foto: posnetek zaslona

Petletnik se je po prepiru z mamo usedel v avtomobil in se po avtocesti odpravil v Kalifornijo, da bi si tam kupil Lamborghinija. No, verjetno si ga ne bi mogel, saj je imel pri sebi le tri dolarje …

Na Youtubeu se je pojavil posnetek iz Utaha v ZDA, kako je policist 4. maja ustavil avtomobil na avtocesti, nato pa presenečen ugotovil, da za volanom sedi petleten otrok. Seveda niti ameriški mediji njegove identitete niso razkrili, saj gre za mladoletno osebo. Kljub temu je petletnik upošteval navodila policista, ko je ugotovil, da je prižgana sirena s policijskega avtomobila namenjena prav njemu. Na avtocesti se je pomaknil skrajno levo in ustavil avtomobil:

Na posnetku se sliši policista, ki je začuden: “Star si pet let?”, nato pa ga vpraša, kje se je naučil voziti avtomobil. 24sata piše, da se je petletnik v avtomobil svojih staršev usedel po prepiru z mamo, saj je bil jezen, ker mu je ta rekla, da mu noče kupiti Lamborghinija.

Po prepiru se je torej odločil, da si bo kupil svoj avto, zato se je odpravil v Kalifornijo, da bi tam kupil Lamborghinija. “Najverjetneje ni imel dovolj denarja, da bi ga kupil, saj je imel v denarnici le tri dolarje,” je tvitnila policija.

Čeprav njegova identiteta ni znana, pa so dečkovo družino hitro našli določeni posamezniki, ki tako družini že pošiljajo sporočila, v katerih ponujajo, da se petletnik zapelje “en krog” z njihovim jeklenim konjičkom. Eden od lastnikov tega prestižnega avtomobila je svojega Lamborghinija pripeljal pred dečkovo hišo in mu dovolil, da ga vozi. Očitno deček zaradi takšnih vzpodbud ne bo dobil nobene vzgojne lekcije in se iz tega ne bo ničesar naučil, kakor tudi njegova družina ne.

Barbara Majdič