fbpx

[Video] Tako je televizija praktično čez noč povečala gledanost za 300 odstotkov!

Foto: Printscreen

Ena izmed albanskih televizij je našla način, kako enormno povečati gledanost televizije. Če je kdo pomislil, da so ekskluzivni posnetki dogajanja tisti, ki so premamili tolikšen spekter gledalcev, se je uštel. Razlog za večji rejting se namreč skriva v naboru atraktivnih televizijskih voditeljic, ki v suknjičih vodijo večerne novice. Vendarle pa je vidna očitna razlika, kot na drugih televizijah, saj je marsikaj prepuščeno domišljiji. 

Marsikatero oko moškega dela gledalcev si ob gledanju večernih novic na televiziji Zjarr odpočije oči. Razlog ni samo v mladosti in lepoti voditeljic, ampak tudi v oblačilih. Te namreč pod suknjičem ne nosijo ničesar. Mnogokrat imajo sicer kakšen kos nakita za popestritev videza, to pa je tudi vse.

Očitno pa je pomanjkljiva oprava recept za uspeh. Lastnik albanske televizije Zjarr Ismet Drishti se je namreč po poročanju Jutranjega lista javno pohvalil, da jim je gledanost narasla za neverjetnih 300 odstotkov. Ob tem Drishti zavrača očitke, da naj bi prodajal seks. “Ne prodajamo seksa, ampak reproduciramo novice takšne, kot so.”

Voditeljica vidno navdušena zaradi slave
Ena izmed voditeljic, ki zvečer oblečena le v suknjič prebira novice, je navdušena nad pozitivnim odzivom gledalcev. Greti Hoxhaj je namreč angažma na televiziji Zjarr prinesel slavo, ki si je ni mogla zamisliti niti v sanjah. “Zadnjih pet let sem trdo delala za eno izmed lokalnih televizij, a sem bila povsem prezrta. Tukaj pa sem v roku treh mesecev postala prava zvezda.” Ob tem je izpostavila, da se ne ozira več na negativne komentarje in dodala, da ji je uspelo, ker je bila pogumna in si je upala.

Hana Murn