fbpx

[Video] To lahko vidite samo v Rusiji – posnetek, ki se mu smeji cel svet

Printscreen

Kar se zgodi v Rusiji, se ne zgodi povsod! Tam se je namreč odvijala prava predstava, ko sta se dva motorista odločila zapeljati z motociklom, za sopotnika pa sta vzela kar medveda – ja, živega medveda! Na spletu je zaokrožil videoposnetek, ki prikazuje, kako dva moška drvita po cesti z motornim kolesom – z ogromnim rjavim medvedom v stranski prikolici.

Nicholas Pasynkov se je mirno vozil po ruskem Syktyvkarju, ko se mu je pred očmi pojavil velik, 250-kilogramski rjav medved, ki se je skupaj z dvema moškima vozil v stranski prikolici motocikla. Medved je med vožnjo svojo taco celo povzdignil – v znak, kot da v vožnji neizmerno uživa ali pa pozdravlja sovoznike na cesti.

Medved po imenu Tim je posebej trenirana žival, ki je nastopala s potujočim lokalnim cirkusom, ki ga vodi motorni klub imenovan “Polar Wolves”. Vendarle pa to ni Timova prva vožnja, saj so na spletu prejšnji mesec objavili tudi posnetke, ko Tim ravno sede v vozilo. Pa smo mislili, da smo videli že vse, kar lahko ponudijo ruski “vozni videi”!

K. F.