fbpx

[Video] Zvezdniki so zopet postregli z nenavadnimi in grozljivimi kostumi za noč čarovnic!

Za noč čarovnic so se zvezdniki ponovno preoblekli v kostume in se potegovali kateri bo postregel z najbolj ekstravaganto in grozljivo preobleko . Heidi Klum si je zamislila grozljiv kostum v podobi nezemljanke. Zraven nje je pa zablestela s popolnoma neokusno fotografijo s šokantno oblekico svoje hčerkice North West sestra kraljice Instangrama Kim Kardashian, Kylee Jenner. Poglejte v kaj so se za eno noč spremenili tudi drugi zvezdniki.

Heidi Klum je ena najbolj znanih svetovnih manekenk. Vendar si je tokrat zaželela šokiranja občinstva ob letošnji prireditvi noč čarovnic v New Yorku. Vse prisotne je grozljivo presenetila s svojim nezemljanskim kostumom iz kakšnega slabega “hollywodskega” filma. Ne glede na to, so ameriški dominantni mediji hvalili njen domiselni in kreativni kostum nezemljanke.

Svoje nezemljanske ambicije je izvedla na 20. tradicionalni prireditvi za noč čarovnic v New Yorku. Vendar ni edina šokirala s svojim izborom. Na svetovnem spletu se je pojavilo veliko zvezdnikov iz sveta športa, filma ter ostalih t.i. zvezdnikov, katerih so zopet izkoristili svojih pet minut slave. Na njih pa vidimo nerazumljive kostume s katero hočejo privabiti svoje oboževalce.

Kraljico Instragrama Kim Kardashian pa posnema že dvoletna hčerka njene sestre Kylee Jenner
Kraljica Instangrama in resničnostnega šova “Življenje s Kardashianovimi”, Kim Kardashian pa ima velik na svoje oboževalce. Velik vpliv ima na svojo nečakinjo, skoraj dve leti stare Stormy Webster, hčerko svoje sestre Kylee Jenner. Namesto, da bi jo učila prave vrednote vzgajanja jo je oblekla v podobo “mini me” svoje starejše sestre ter jo predstavljala po socialnih omrežjih. Kylee Jenner pa se ne zaveda, da prav zaradi takih primerov vpliva na javno podobo in vzgojo svoje hčerke in na milijone oboževalcev, kateri jo posnemajo. Dobrodošli v modernem svetu.

Hčerkica North West kot "replika" svoje zvezdniške mame Kim Kardashian. (foto: Youtube)

Hčerkica North West kot “replika” svoje zvezdniške mame Kim Kardashian. (foto: Youtube)

Poglejte si še druge kostume in sami precenite kdo bi si zaslužil naziv najboljšega kostuma za noč čarovnic.

View this post on Instagram

final procedure was a success

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

https://www.instagram.com/p/B4S6b15l0w7/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Legally Blonde

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Luka Perš