fbpx

[VIDEO] Videz Melanie Trump je postal novi trend v plastični kirurgiji

foto: Screenshot

“Počutiti se želim kot prva dama, saj vem, da navznoter to tudi sem.” To je stavek, ki se čedalje pogosteje pojavlja na ameriških tleh.

Novi modni trend, ki mu sledi čedalje več žensk, se imenuje “kako izgledati kot Melania Trump”. Namreč potem, ko je plastični kirurg doktor Franklin Rose predstavil “Melanijino preobrazbo” je preobrazba v nekdanjo manekenko hitro postal hit. Potem ko je Melanijina preobrazba prišla na velike zaslone je namreč hitro postalo jasno, da se vedno več strank zanima za njene lepotne trike, Rose pa je tudi povedal, da je Melanija s svojo lepoto zasenčila Ivanko Trump.

Veliko žensk je obiskalo moje prostore z željo, da bi izgledale kot Ivanka. Ne preseneča me, da si stranke sedaj želijo izgledati kot Melanija saj je naravnost čudovita!” pove Rose.

Ena izmed številnih, ki bo stopila pod nož z željo izgledati kot prva dama Amerike je tudi teksaška mama Claudia Sierra. Potem ko si je Claudija dala spremeniti frizuro in vstaviti barvne leče ni bilo dovolj, zato se je odločila kar za lepotno operacijo. Še pred kratkim le mama dveh otrok pa je s svojo spremembo v Melanijo Trump postala slavna osebnost. Najprej si je dala operirati nos in prsi, nato je sledila korekcija trebuha in liposukcija. Oblikovati si je dala tudi brazilsko zadnjico in dvigniti veke, z nekaj injekcijami botoksa pa bo poskrbela za svoj bolj mladosten videz.

Foto: screenshot

Svojo plastično avanturo je Claudia delila tudi s širnim svetom, saj jo bodo posneli za serijo “Inside Edition”. Sierra pa je za ameriško televizijo povedala, da je Melania Trump njena inspiracija in da si želi izgledati čim bolj njej podobno. Trenutno Sierra okreva po kar osmih lepotnih operacijah, preizkuša nove make-up trike in številne barvne kontaktne leče za perfekten videz Melanije. Kot zgleda so jo Američanke dobro sprejele, saj se je trend “izgledati kot Melania Trump” hitro povzpel na vrh liste želja.

K. F.