fbpx

Voditelj oddaje Kdo vam laže je prava zvezda, tako je delil avtograme oboževalcem

Voditelj oddaje kdo vam laže Boris Tomašič med podpisovanjem avtograma. (Foto: Jože Biščak)

Kot je znano, so na sobotnem kongresu SDS v Slovenskih konjicah nov mandat za predsednika stranke znova podelili Janezu Janši, premierju aktualne vlade, ob tem pa so seveda razpravljali tudi o vsebinskih zadevah in potrdili pet programskih resolucij.

Tudi na tem dogodku pa je obilo pozornosti pritegnila elegantna Urška Bačovnik Janša, lepa premierjeva žena, ki se je tokrat odločila za zeleno barvo. Krasna poletna plisirana obleka ji je izvrstno pristajala.

Foto: Polona Avanzo

Urška je prijazno pokramljala in se fotografirala z vsakim, ki jo je nagovoril in pozdravil. In ker je bilo zelo vroče, si je seveda spela lase, kar pa ni čisto nič pokvarilo njenega videza, kvečjemu nasprotno. Na kratko je poklepetala tudi z Borisom Tomašičem, zvezdnikom televizije Nova24TV, ki je kongres prenašala v živo.

Foto: Jože Biščak

Boris Tomašič, ki je s svojo oddajo Kdo vam laže pridobil ogromno oboževalcev, je na kongresu SDS imel veliko dela. Podpisovati se je moral na skodelice, kozarce, majice in podobno. Udeležence je nagovorila tudi poslanka Eva Irgl, ki se je tokrat odela v slovesno črno hlačno obleko, ki jo je popestrila z modnim nakitom.

Foto: Polona Avanzo

Sara Kovač