fbpx

Voditeljica Oriana Girotto objavila veselo novico. Pričakuje …

Oriana Girotto je objavila veselo novico. Pošalila se je, da pričakuje "kitarista". foto: Facebook

Priljubljena voditeljica in novinarka Oriana Girotto je na svojem Facebook profilu objavila veselo novico. S partnerjem Maticem pričakujeta njunega prvega sinčka. Iz šaljive fotografije, ki jo je objavila, je fantku glasba očitno položena že v zibelko.

Oriana je v veselem pričakovanju – vsaj tako lahko sklepamo po njenih objavah na Facebooku, kjer je objavila šaljivo sliko ultrazvoka, kjer ima dojenček v rokah rokersko kitaro, in zapisala: “Nekaj takšnega, zagotovo … kmalu. In ja, fantek je.”

vir: Facebook

Vir: Facebook

Fotografija ima seveda globlji pomen, saj je fantkov oče glasbenik in kitarist Matic Ajdič, s katerim sta skupaj že nekaj let. Oriana – verjeli ali ne – danes šteje 42 let, njen dragi pa je 13 let mlajši. Matic je vsestranski glasbenik, ki velja za nenasitno rokersko dušo in je kitarist pri skupinah San Di Ego in C4. Nekdaj pa je bil najbolj prepoznaven kot član zasedbe Billysi (Billy’s Private Parking).

Še ena objava na Facebook-u, kjer je Oriana oznanila veselo novico. Vir: Facebook

Še ena objava na Facebook-u, kjer je Oriana oznanila veselo novico. Vir: Facebook

Oriana že ima 13-letnega sina Aleksandra Borisa iz zakona z igralcem Borisom Cavazzo, s katerim naj bi ohranila odličen prijateljski odnos. Njun sin velja za velik plesni talent, saj je že kot 3-letnik začel plesati v baletni šoli, nato pa se je preusmeril v hip hop.

A. D.