fbpx

Vroča noč: Natakarico našli golo v sobi superzvezdnika, zdaj to grenko obžaluje

Foto: epa, instagram

Natakarica, 21-letna Viviana Ross, zelo obžaluje strastno noč, ki jo je preživela z 19 let starejšim igralcem svetovnega kova. Zjutraj jo je našel njen šef in jo odpustil.
Viviana je namreč preživela vročo noč v sobi skupaj z zvezdnikom filmov Pirati s Karibov in Gospodar prstanov, 40-letnim Orlandom Bloomom. Strastem sta se predajala v njegovem prestižnem apartmaju v hotelu s petimi zvezdicami, Chiltern Firehouse v Londonu. Težava pa je nastala, ker je bila Viviana v tem hotelu zaposlena kot natakarica, ki se je ob koncu delovnega dne pridružila Bloomu. Vendar pa zgodba nima srečnega konca, saj je igralec naslednji dan zapustil hotel, Viviano pa je njen šef popolnoma golo našel v njegovi sobi in jo brez pojasnil odpustil.

Foto: instagram

 
Svetovni mediji poročajo, da je njena prijateljica britanskim medijem razkrila, da je Viviana zdaj zelo prizadeta zaradi odpovedi, vendar ne bo nikoli pozabila spomladanske vroče noči, ki jo je preživela s slavnim igralcem.

Foto: instagram

Seksi Viviana je sicer po rodu Romunka, v Veliko Britanijo se je preselila pred dvema mesecema, v upanju, da postane igralka.

Foto: instagram

Orlanda je spoznala – kakopak – v petek zvečer, ko mu je stregla pijačo. Kasneje sta se srečala v hotelu, izmenjala nekaj besed, povabil jo je v svojo hotelsko sobo, kaj je sledilo, pa je znano … Viviana se je sicer z igralcem (z)družila po koncu delovnega časa, ko je končala s svojo izmeno, ko se je že preoblekla in nato šla na pijačo z njim, zato se ji zdi dejstvo, da je izgubila službo, popolnoma neupravičeno.
Marjanca Scheicher