fbpx

Vsi se čudijo tej fotografiji razgaljenih deklet: razlog vas bo gotovo nasmejal

Foto: Imgur

Poletje je čas, ko se ljudje sprostijo, zato ne čudi, da ravno takrat nastanejo fotografije, ki nasmejijo staro in mlado, ko te zaokrožijo na družabnih omrežjih. Ena izmed njih je nedvomno ta, ki prikazuje tri mladenke v Združenih državah Amerike, oblečene le v kopalke. 

Če bi kdo pomislil, da je morda izbira kopalk tista, ki je vzbudila tolikšno zanimanje, se moti. Razlog za to se namreč skriva v drobnem detajlu, ki “krasi” eno izmed deklet.

Ali ste opazili, kaj je razlog tolikšnega zanimanja? Nič ne dopolnjuje poletnega videza bolj kot sodno določena elektronska nadzorna naprava, ki zaradi takšnega ali drugačnega razloga “krasi” nogo ene izmed deklet v trgovini, oblečene v pisane kopalke. Tovrstne naprave pogosto uporabljajo ameriški pravosodni organi za kaznjence, ki čakajo na sojenje ali prestajajo zaporno kazen na prostosti. Naprava beleži lokacijo kaznjenke ali obtoženke, ki ji je določeno območje, znotraj katerega se lahko giba. Te podatke nato pošilja pravosodnim organom, ki lahko kaznjenki ponovno odvzamejo prostost, če se je gibala zunaj dovoljenega območja.

Fotografija si je v samo dveh dneh od objave nabrala več kot 95 tisoč ogledov in več sto komentarjev. “Pravzaprav je lepo, da nekdo kljub napaki in kazni zanjo skuša uživati ​​v poletju,” je eden od komentarjev, ki se je usul ob objavi fotografije.

Hvala, ker si to izpostavil. Rekel bi, da nas 90 odstotkov ni gledalo njenih gležnjev,” je še en komentar, ki se je pojavil ob opazki o videzu dekleta v sredini. Nekateri pa so se po poročanju Večernjega lista celo pošalili, kako naj bi sledilna naprava pokrivala več kot kopalke, ki jih nosi.

Foto: Istock

Ni kaj, ni vsak dan, da na plaži zagledaš osebo, ki ji je odrejena omejitev gibanja. Ni povsem znano, kako se je za dekle vse skupaj končalo, če že drugega ne, se je vsaj naužila morja in sonca.

Sara Kovač