fbpx

Za Disneylandom in Gardalandom še zabaviščni park za odrasle – Erotikaland

Foto: Twitter

Leta 2018 se bo v Braziliji odprl prvi erotični zabaviščni park na svetu – Erotikaland. V parku bodo obiskovalci lahko uživali v 7D-kinu z vibrajočimi sedeži, obiskovali erotične trgovine, odšli v nudistični bazen ter obiskovali različne predstave.

V parku bo mogoče obiskati trgovinice z afrodiziaki, vse pa bo opremljeno tematsko. Tudi avtomobilčki in vlakci smrti bodo v obliki genitalij. Vstopnica bo stala sto dolarjev in bo omogočala dostop do vseh atrakcij. Veljalo pa bo posebno pravilo – v parku obiskovalci ne bodo smeli imeti spolnih odnosov.

Bo pa park omogočal nastanitev v bližnjem motelu, kamor se bodo lahko umaknili gostje, ki se ne bodo mogli upreti strastem.

”To ne bo prostor za nune, a vseeno ne želimo ustvariti nove Sodome in Gomore,” je dejal vodja projekta Matheus Erler. Po njegovih besedah bo park ustvaril okoli 250 delovnih mest, med glavnimi prioritetami pa bo tudi promocija varnih spolnih odnosov. Gradnja parka je med prebivalci že dvignila nekaj prahu, a vodje projekta so zagotovile, da bo park odmaknjen od stanovanjskega dela, poroča The New York Times.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

M. G.