Za Disneylandom in Gardalandom še zabaviščni park za odrasle – Erotikaland

Foto: Twitter

Leta 2018 se bo v Braziliji odprl prvi erotični zabaviščni park na svetu – Erotikaland. V parku bodo obiskovalci lahko uživali v 7D-kinu z vibrajočimi sedeži, obiskovali erotične trgovine, odšli v nudistični bazen ter obiskovali različne predstave.

V parku bo mogoče obiskati trgovinice z afrodiziaki, vse pa bo opremljeno tematsko. Tudi avtomobilčki in vlakci smrti bodo v obliki genitalij. Vstopnica bo stala sto dolarjev in bo omogočala dostop do vseh atrakcij. Veljalo pa bo posebno pravilo – v parku obiskovalci ne bodo smeli imeti spolnih odnosov.

Bo pa park omogočal nastanitev v bližnjem motelu, kamor se bodo lahko umaknili gostje, ki se ne bodo mogli upreti strastem.

”To ne bo prostor za nune, a vseeno ne želimo ustvariti nove Sodome in Gomore,” je dejal vodja projekta Matheus Erler. Po njegovih besedah bo park ustvaril okoli 250 delovnih mest, med glavnimi prioritetami pa bo tudi promocija varnih spolnih odnosov. Gradnja parka je med prebivalci že dvignila nekaj prahu, a vodje projekta so zagotovile, da bo park odmaknjen od stanovanjskega dela, poroča The New York Times.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

M. G.

 • Anton

  Ah to ni nič, pri nas delajo KOMUNILAND… Jebeš lahko vsakega

  • Rožle

   KOMUNAL….bi blo lepš…

  • benasi

   Vsakega in kdaj se ti zahoče. Velja pa edino in posebno pravilo; ko začneš ne smeš nehati.

  • Nova24TV Mod 2

   Bi šlo brez prostaškosti?

   • Felo’melorn

    Hahahaha, ta je pa dobra! :D res je, ne zagovarjam, da se v komentarjih uporablja kletvice, ni nobenega razloga za vulgarnost, ampak Nova, se vam ne zdi norčevanje, da pod člankom, ki je vsebinsko cel prostaški, komentatorju zaradi ene kletvice očitate ravno prostaškost? Neverjetno… iz dneva v dan nižji nivo, iz dneva v dan bolj absurdni.

    Nasvet: objavljajte manj prostaške članke, pa bodo morda oz. verjetno tudi komentarji pod njimi manj prostaški.

    Tako da Nova, jaz isto vprašam vas – bi šlo brez prostaškosti? Samo, da se klika, ne? ;)

    Pa nič osebnega moderatorju, sklepam, da moderator nima kaj dosti besede pri uredniški politiki. Ampak res smešno izpade…

    Sicer je pa tale “land” spet nekaj, kar se izdaja za nekaj, kar pač ni. Lahko se imenuje “erotikaland”, dejansko bo pa kar lepo “pornoland”. Recimo bobu bob. Kam gre ta svet…

    Pa LP! :)

    • Nova24TV Mod 2

     Če ni očitno: admin skrbi za higieničnost komentarjev – in ne za vsebino člankov. ;-)

 • mona lisa

  Pri nas imamo vsak dan Erotikoland, ki nam ga privošči vlada in davki. Ni nič bolj erotičnega. Neprecenljivo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!