Zakaj pisati Božičku pisma, če ga lahko kar pokličete?!

Foto: iStock

Nekoč so morali otroci za Božička napisati seznam želja na papir, nato pa pismo poslati na dolgo pot do Severnega pola. Kaj pa otroci danes? Božička lahko kar pokličejo!

To ni izmišljotina, temveč resnica! Božiček ima telefonsko številko, vendar pa vaš klic nemudoma preusmeri med glasovno pošto – verjetno zato, ker je letos zelo zaposlen. Ste pripravljeni, da izveste njegovo telefonsko številko?

Božikova telefonska: (951) 262-3062.

Prizna, da je zelo zaposlen
Ko ga pokličete, vas pozdravi navdušen pozdrav: “Ho, ho, ho” ter nadaljuje: “Vesel božič! To je Božiček, poklicali ste me na osebno številko.” Nadaljuje s tem, kako je letos zaseden na Severnem polu, da bo na božično jutro lahko razveselil otroke po celem svetu. Če gre verjeti Amazonu, so letos najbolj priljubljene igrače Snap Circuits, Barbie Dreamhomes in Play-Doh.

Božičkova linija pa omenja tudi starše – otroke tako opomni, da jih imajo starši zelo radi, zato jih morajo ubogati. “Ko zaslišiš zvok, mi zaupaj svoj božični seznam želja. Prazničen pozdrav!” se zaključi sporočilo.

Se sprašujete, kdo stoji za to skrivnostno številko? To je FreeConferenceCall.com, ki je leta 2009 uvedel Santa’s Hotline kot premeten način za trženje svojega podjetja.

M. S.