20-letna Kylie Jenner iz klana Kardashian na dobri poti, da postane najmlajša milijarderka v zgodovini, ki je sama zaslužila denar

Foto: Facebook

Ameriška zvezdnica resničnostnih oddaj in manekenka Kylie Jenner, bolj znana kot polsestra Kim Kardashian, je pri svojih 20-letih na odlični poti, da postane najmlajša milijarderka v zgodovini. Jennerjeva je v slabih treh letih ustvarila kar 900 milijonov premoženja in nič ne kaže, da bi njeni zaslužki pričeli usihati.

20-letnica, ki je februarja rodila hčerko Stormi, ima v lasti eno izmed najbolj vročih podjetij do sedaj. Od ustanovitve dalje je namreč prodala za kar 630 milijonov dolarjev kozmetike.

Kozmetično podjetje ima v 100 odstotni lasti
Forbes ocenjuje vrednost podjetja Kylie, ki je prodajo tekočih šmink v kompletu s črtalom za ustnice razširila na senčila in korektorje, na skoraj 800 milijonov ameriških dolarjev. Pri tem pa je potrebno poudariti, da ima Jennerjeva podjetje v 100-odstotni lasti. Ni pa uspešno kozmetično podjetje edino, ki zvezdnici resničnostnih šovov prinaša denar, saj je ta tri milijone zaslužila s pojavljanjem na televiziji in reklamiranjem najrazličnejših izdelkov, kot so čevlji znamke Puma.

Foto: Facebook

Podjetniška žilica je ta, ki Jennerjevo uvršča med najmlajše milijarderje, ki so sami ustvarili denar. Za primerjavo, njena 37-letna sestra Kim Kardashian, ki je poročena z znanim ameriškim raperjem Kanyejem Westom, je vredna 350 milijonov. Če bo Jennerjevi šlo tako dobro tudi v prihodnje, bo postala najmlajša milijarderka do sedaj, ki je sama ustvarila bogastvo, s tem pa bo prehitela tudi ustanovitelja Facebooka Marka Zuckenberga, ki je milijarder postal pri svojih 23-letih.

Foto: Facebook

Po besedah Jennerjeve so ji v veliko pomoč družabna omrežja, kot so Instagram, Snapchat in Twitter, ki ji pomagajo vzpostavljati odnos s svojimi oboževalci in strankami. S pomočjo teh oglašuje svoje najnovejše izdelke in glede na njeno vrednost to očitno počne zelo uspešno.

N. Ž.

 • Zgornji

  Menda si je dala nedavno nazaj ven izpumpati žnabeljske vsadke ki jih je imela od 16 leta , … in je precej Bolj Pristna , realna – manj lažna / lažniva … !!! ! !!!
  Ampak, žal je še vedno ena pokvarjenka zabita . Žal.

 • šmentanamuha

  A zdej pa nam delate tuki reklamo za plastične operacije, al kaj. Lepo vas prosim, kardašijani so leglo gentskega inženiringa in dobiva denar za to, da z njimi eksperimentirajo in nam tako prodajajo plastične operacije, menjavo spola, umetne riti, umetne žnable in kar je še tega. Nič pametnega še nihče iz tega gnezda ni naredil na tem svetu in vendar je vsak dan v skoraj vsakem časopisu vsaj ena novica o nekom izmed njih. A se kdo vpraša, zakaj?

 • Staybell geenius

  Simptomatično za navijače, da slavijo bivšo manekenko, ki je do denarja in slave prišla izključno s poroko (Melanija), hkrati pa v drek rinejo žensko, ki si je bogastvo bistveno bolj prislužila na prostem trgu, z lastno iznajdljivostjo (mimogrede, tudi jaz je ne prenesem, toda priznam kar je res). Zakaj je temu tako? Ker so naučeni Hollywood povezovati z “levičarstvom” in to je vse kar je potrebno.

 • Soave

  O M G

  Na račun žensk, ki bi rade izgledale kot ona, dobro služi. Ni kaj !!

 • Mihilus

  Gre se za fiktivno premoženje ocenjeno na podlagi bodočih dobičkov in pričakovane rasti teh dobičkov. Newsflash, vse to fiktivno premoženje bo v roku 10 let vredno NIČ. Podjetje brez nje nima nobene vrednosti zato ga ne more prodat in monetizirat te fiktivne vrednosti. Tako ostane še možnost monetizacije s posojilom kjer pa diskurz, da na dolgi rok zgubi vse.

  Gospodična vsekakor je zelo bogata, vendar kaj ji vse to pomaga, ko pa v naročju nosi nigleta. Ženske ki prakticirajo zoofilijo bodo končale tam kjer si zaslužijo – na genetskem smetišču sveta.

  • Staybell geenius

   Podobno bi lahko rekli za Melanijo – je sicer zelo bogata, toda kaj ji pomaga, če vzgaja otroka nepismenega orangutana, ki je 6x bankrotiral, istočasno pa sebe prepričuje, da je “genij”.
   Toliko o zoofiliji in genskem smetišču