70 milijard dolarjev drag skok čez plot: Jeff Bezos 25 let zakona zavrgel za 49-letno ljubico

Jeff Bezos skupaj s prijateljem Patrickom Whitesellom in njegovo ženo Lauren Sanchez s katero je Bezos varal (vir: twitter)

Potem ko sta lastnik Amazona Jeff Bezos in njegova žena MacKenzie naznanila, da se ločujeta, so dan kasneje v javnost prišle tudi informacije, zakaj. Čeprav naj bi zakonca ostala v prijateljskih odnosih, je razlog za ločitev Bezosovo skakanje čez plot. Postavlja se tudi vprašanje, ali sta z ženo podpisala predporočno pogodbo, saj bi se v nasprotnem primeru znalo zgoditi, da se premoženje najbogatejšega človeka na Zemlji prepolovi.

Zakonca Bezos sta pred dnevi na socialnih omrežjih naznanila, da se ločujeta. V izjavi, ki sta jo objavila po poročanju Daily Maila, je polno krilatic o prijateljstvu, skupnem življenju, tesnih vezeh in nadaljnjem sodelovanju.

Dan po objavi novice o ločitvi pa so pri National Enquirerju v sredo in četrtek objavili fotografije Bezosa v družbi ljubice. Najbogatejši Zemljan naj bi 25 let zakona z Mackenzie zavrgel za čare 49-letne Lauren Sanchez, ki je bila v času njunega ljubimkanja poročena z Bezosovim prijateljem in hollywoodskim agentom Patrickom Whitesellom.

Kako bodo razdelili milijarde
Slednjega naj bi afera, ki sta jo imela 54-letni Bezos in Sanchezova, ujela popolnoma nepripravljenega. S Sanchezovo sta se že pred časom razšla zaradi njenega varanja, a nikoli si ni mislil, da ga je varala z Bezosom. Bezos in Sanchezova se nista samo dobivala na raznih lokacijah, kjer sta na skrivaj ljubimkala, temveč sta izmenjavala tudi vroča SMS-sporočila. V njih naj bi Bezos priznal, da si želi samo nje, jo pogreša in hoče biti z njo.

Jeff in MacKenzie Bezos (Vir: Twitter)

Zdaj je dobil priložnost. Ob tem pa javnost zanima tudi, kako se bo ob ločitvi delilo Bezosovo premoženje, težko 140 milijard dolarjev. Namreč, v primeru, da zakonca nista imela sklenjene predporočne pogodbe, se po zakonu zvezne države Washington vse premoženje, ki sta ga ustvarila v času svojega zakona, deli na enaka dela.

Za konec kot zanimiv podatek lahko povemo, da je Bezos visok 170 cm, njegova 48-letna žena MacKenzie 174 cm, njegova ljubica pa meri 160 cm.

Ivan Šokić

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!