fbpx

70 milijard dolarjev drag skok čez plot: Jeff Bezos 25 let zakona zavrgel za 49-letno ljubico

Jeff Bezos skupaj s prijateljem Patrickom Whitesellom in njegovo ženo Lauren Sanchez s katero je Bezos varal (vir: twitter)

Potem ko sta lastnik Amazona Jeff Bezos in njegova žena MacKenzie naznanila, da se ločujeta, so dan kasneje v javnost prišle tudi informacije, zakaj. Čeprav naj bi zakonca ostala v prijateljskih odnosih, je razlog za ločitev Bezosovo skakanje čez plot. Postavlja se tudi vprašanje, ali sta z ženo podpisala predporočno pogodbo, saj bi se v nasprotnem primeru znalo zgoditi, da se premoženje najbogatejšega človeka na Zemlji prepolovi.

Zakonca Bezos sta pred dnevi na socialnih omrežjih naznanila, da se ločujeta. V izjavi, ki sta jo objavila po poročanju Daily Maila, je polno krilatic o prijateljstvu, skupnem življenju, tesnih vezeh in nadaljnjem sodelovanju.

Dan po objavi novice o ločitvi pa so pri National Enquirerju v sredo in četrtek objavili fotografije Bezosa v družbi ljubice. Najbogatejši Zemljan naj bi 25 let zakona z Mackenzie zavrgel za čare 49-letne Lauren Sanchez, ki je bila v času njunega ljubimkanja poročena z Bezosovim prijateljem in hollywoodskim agentom Patrickom Whitesellom.

Kako bodo razdelili milijarde
Slednjega naj bi afera, ki sta jo imela 54-letni Bezos in Sanchezova, ujela popolnoma nepripravljenega. S Sanchezovo sta se že pred časom razšla zaradi njenega varanja, a nikoli si ni mislil, da ga je varala z Bezosom. Bezos in Sanchezova se nista samo dobivala na raznih lokacijah, kjer sta na skrivaj ljubimkala, temveč sta izmenjavala tudi vroča SMS-sporočila. V njih naj bi Bezos priznal, da si želi samo nje, jo pogreša in hoče biti z njo.

Jeff in MacKenzie Bezos (Vir: Twitter)

Zdaj je dobil priložnost. Ob tem pa javnost zanima tudi, kako se bo ob ločitvi delilo Bezosovo premoženje, težko 140 milijard dolarjev. Namreč, v primeru, da zakonca nista imela sklenjene predporočne pogodbe, se po zakonu zvezne države Washington vse premoženje, ki sta ga ustvarila v času svojega zakona, deli na enaka dela.

Za konec kot zanimiv podatek lahko povemo, da je Bezos visok 170 cm, njegova 48-letna žena MacKenzie 174 cm, njegova ljubica pa meri 160 cm.

Ivan Šokić