fbpx

Ameriška lepotica se je prodala saudskemu milijarderju in postala del njegovega harema

Zdaj uspešna poslovna ženska in lastnica mednarodne modne znamke Roxy Jill Dodd se lahko za začetek svoje poslovne poti zahvali prav zloglasnemu saudsko-arabskemu milijarderju, kateremu je bila dve leti žena za užitek.

Jillina zgodba sega v leto 1980, ko je bila stara 20 let in je ravno podpisala pogodbo s priznano modno agencijo Wilhelmina Models. Ko je avgusta istega leta s prijateljicami odpotovala v Cannes, je že sklepala pomembne posle s francoskima Vogue in Marie Claire. Ambiciozna manekenka se je udeležila tamkajšnje prestižne piratske zabave in je kmalu padla v oči saudsko-arabskemu milijarderju Adnanu Khashoggiju. Adnan je bil sicer majhen, plešast in okrogel gospod, vendar razvpit in izjemno bogat trgovec z orožjem. Jill je povabil na ples, kjer ga je povsem očarala in jo je že naslednjega dne povabil na večerjo na svojo 86 metrov dolgo jahto.

Foto: Twitter

Omenjena jahta z imenom Nabila je bila leta 1980 zgrajena prav za milijarderja in bi v današnjih razmerah stala 260 milijonov evrov. Prestižna jahta se je pojavila celo v Bondovem filmu Nikoli ne reci nikoli več, potem pa prodana brunejskemu sultanu in še kasneje ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ki je Trumpovo Princeso, kot jo je poimenoval, moral leta 1991 prodati, da je odplačal dolgove.

Bila je zgolj ena izmed mnogih v haremu
Adnan je, pred večerjo, Jill na voljo ponudil omaro polno oblek prestižnih blagovnih znamk. Na večerji je spoznala, da je bil 44-letnik ne le izjemno bogat, pač pa tudi inteligenten, zgovoren in zabaven oče petih otrok. V naslednjih tednih jo je Adnan gostil na večerjah in ji namenjal izjemno pozornost, zato si Jill ni mogla kaj, da ne bi podlegla njegovemu šarmu. Vendar 20-letna lepotica ni bila edina sanjska ženska milijarderja. Nekatera dekleta so bila, po besedah Doddove, še vedno videti kot najstnice. Jill je nato z Adnanom odpotovala v špansko Marbello, kjer ji je razkril, da bi jo rad pridružil svojemu haremu žena. Khashoggiju je zakon dovoljeval poroko s tremi ženami in izbiro do kar 11 tako imenovanih žena za užitek. Jill je zaljubljeno privolila, kljub temu, da si je morala Khashoggija deliti z vsemi njegovimi ženami in ljubicami. Ta jo je zasipal z zlatom in diamanti ter ji plačal šolnino za Modni inštitut oblikovanja in trženja. Doddova verjame, da je bila prav ona Adnanova najljubša ženska.

Malo manj kot dve leti kasneje je Jill postalo strah, da bi zaradi spolnega življenja njenega ljubimca staknila virus HIV, počutila se je nelagodno zaradi vseh daril, ki jih je razumela kot njen dolg. Daily Mail piše, da je zvezo kmalu končala, se znova osamosvojila in 7 let kasneje ustanovila surfarsko znamko Roxy. Zdaj živi v Kaliforniji, s svojim tretjim možem, in pravi, da jo je bilo včasih sram govoriti o tem, saj jo je večina označila za priležnico. Ko pa na to gleda danes, pravi, da ob Adnanu ni nikoli izgubila svoje samostojnosti, ambicij in kreativnosti, pa tudi, da ničesar ne obžaluje.

Tako pa Jill izgleda danes (foto: Instagram)

Z. V.