Ameriški predsednik Donald Trump ob praznovanju Velike noči še nikoli do sedaj ni bil srečnejši!

Foto: Twitter

Ameriški predsednik Donald Trump je svetu zaželel veselo veliko noč. “Veselo veliko noč,” je v soboto zapisal na družabnem omrežju Twitter in dodal, da še nikoli ni bil srečnejši, saj je država v odličnem stanju, za gospodarstvo pa se zdi, da bo postalo močnejše, kot kadarkoli poprej. Ob tem je vsem zaželel odličen dan. 

Trump je velikonočne praznike preživel v svojem klubu v letovišču Mar-a-Lago na Floridi. Skupaj s prvo damo slovenskim korenin Melanio Trump se je po navedbah Bele hiše udeležil velikonočne maše. Pri tem se jima je pridružila tudi Trumpova hčerka  Tiffany Trump v spremstvu svojega partnerja Michaela Boulosa.

Foto: Twitter

“Srečno veliko noč vsem, želim vam lep dan,” je predsednik sporočil medijem. Predsednik in njegova družina so imeli po velikonočni maši “brunch” in se vrnili v njegov klub v Mar-a-Lago. V Belo hišo se bo po poročanju ameriškega Breitbarta vrnil v nedeljo zvečer.

H. M.

 • Anton

  bolj nebodigatreba levičarji, komunisti balbala pljuvajo čez Trumpa, češ kaka je katastrofa za ZDA, bolj je verjetno, da je v resnici ravno obratno.Ktemu prepričanju me opozarjajo predhodnje informacije.Podobno kot pri nas, bolj levičarski mediji, vazali plemičev ugrabljene države pišejo kako nespsoben je Janez Janša, bolj je destvo, da je v bistu resnica ravno obratna, da so nespsobni in to radikalno nespsoobni, kot je omenil Žižek, katastrofalno nespsosobni v bistvu ravno levičarji. Intelektualni nabolj levičarjev se prazni, to je več kot očitno, tako pri nas kot povsod po svetu, nimajo vizije, nimajo pametnih idej, vse kar imajo so zgolj neka nebodigatreba slepomšenja, sprenevedanja, nebuloze, skratka bedastočarije, ki jih pišejo in govorijo.

  sarkazem press

 • Olga101

  Srečno Donald Trump! Doma ste pometli, nadaljujte v Sloveniji in Evropi!

 • JANEZ GUS

  Kako bo to prebavil in 100krat obrnil lažnjivi rdečuh Žitnik.

  • učko

   Mal bo prežveču, pol pa izplunu.

 • Get Smart

  »LEVA vs. DESNA politična opcija«, je kaviaržidokominternistični propagandni bulšit, NAREJEN za gledališke predstave: »KUćANOVA žlahtna levica« vs »KUćANOVA žlahtna desnica«. Kasneje pojem »desnica« podtaknejo še SVOBODOLJUBNIM ljudem. Če uporabljate bulšit »L vs D«, potem MORATE vedeti, da ni 100 levic in 100 desnic, ni skrajnih/neskrajnih, ampak le 1 »L« in 1 »D«. Na svetu sta le 2 RAZLIČICI državotvornosti/državnosti (POLITIKA = državnost/državotvornost = skrb za POLITEJO = delo za politejo):

  -I. – kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = vukojebizem = kamelojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO = red razredov = skratka »kultura SMRTI«:
  1. prvorazredne gazde = krvosesi = vampirji
  2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGI = volkodlaki
  3. brezpravni sužnji = LJUDJE
  vs
  – II. – država (politeja) LJUDI,
  kjer vladajo RESNICA, pravica, dobri človeški odnosi, domoljubje, rodoljubje, SVOBODA, … skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«, ki smo jo Slovenci podarili ljudem tega sveta.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  »Levica« je IME in tako ga tudi uporabljajte. Je ime »novega obraza« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, kot temu pravi murgl-jugokomunistični propagandni stroj, oziroma je ime novega oddelka MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, uradno je ime kakor »nove« MURGL JUGOKOMUNISTIČNE stranke v Sloveniji.
  »Nov obraz« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE imenovan »Levica« je ustanovil sam PREDSEDNIK predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  tovariš MILAN KUćAN leta 2013 v hotelu Union.
  .
  Tovariš Milan KUćAN je tudi PREDSEDNIK združenja FORUM 21,
  .
  FORUM 21 združuje VES v Sloveniji NAROPAN KAPITAL (akumulacija kapitala – prvotna akumulacija kapitala, da bodo razumeli tudi ekonomski šnelkurskarji nje),
  je največje KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji in je V LASTI
  MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  To združenje MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kapitalistov je USTANOVILO stranko »Levica«, ki se v gledaliških predstavah lutkovnega gledališča MURGLSKEGA kao bori proti pojmu kapital in za »performanse« dobi dele kapitala iz NAROPANEGA KAPITALA v Sloveniji.

  • Get Smart

   T. i. “Levico” uradno naredijo z združitvijo 3 »novih obrazov:
   IDS + TRS + DsD.
   1. »IDS« – »Iniciativa za demokratični SOCIALIZEM« je “nov obraz”, ki ga je leta 2013 v hotelu UNION (na zasedanju združenja FORUM 21) ustanovil Milan KUćAN,
   2. »TRS« – »Trajnostni Razvoj Srbo-rvacko-jugo-komi-murgl-slavije« je “nov-obraz”, narejen za KUćANOVEGA zeta (ŠTRUKALJA – kao SINDIKALIST KSJS + SVIZ, pa državni svetnik, pa NADZORNIK KAD-a, pa NADZORNIK murgl jugokomi revije MLADINA … in še funkcij ima ta watchdog) in za kaviarŽIDOkominternističnega pussića Kermaunerja, splošno bolj znanega kot HANŽEKA (ex VARUH MURGL JUGOKOMI PRAVIC),
   3. »DsD« – »Delavska stranka Družbenopolitičnih-delavcev-MURGL_KOMI-JUGE« – starnko kao ustanovi PODPREDSEDNIK DeSUS-a in jo da v upravljanje drugarinici VIOLETI TOMIć. DsD je odcepek/”nov obraz” DeSUS-a, DeSUS je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, SOCIALNI DEMOKRATI oz. SD pa so “star–obraz” oz. le preimenovanje
   KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
   –––––––
   Po združitvi 3 »novih obrazov« (IDS + TRS + DsD) ta »novi obraz« najprej preimenujejo v »ZDRUŽENO LEVICO« in nato v zdaj imenovano stranko: »Levica«.

   • Get Smart

    Uradni začetek Lučkine zvezde in pol Meseca je oznanil sam tovariš
    MILAN KUćAN, predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, in sicer leta 2013 v hotelu Union – iz uradnega obvestila:

    »Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
    tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
    uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
    komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
    formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
    in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
    predsedniki SD-ja = KPJ, kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
    INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.«*
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in stranko štabnih babilonskih delavk Violete TOMIć, nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v »ZDRUŽENO Levico«, nato pa v »Levico«.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!