fbpx

Barron Trump, kot ga še niste poznali do sedaj: Vse o njegovem karakterju in zanimanjih!

Foto: Printscreen

Glede na to, da je Barron William Trump sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ne čudi, da je v središču zanimanja svetovnih medijev in javnosti. Še posebej pa zato, ker se 13-letnik le redkokdaj pojavi na javnih dogodkih, prav tako ga le od časa do časa ujame kakšen objektiv, ko se mudi kje skupaj s starši, poleg tega pa ne velja za uporabnika družabnih omrežij. 

Modrooki Barron je edini sin Donalda Trumpa in Melanie Trump in ima dva polbrata, Donalda Trumpa mlajšega ter Erica Trumpa, in dve polsestri, Ivanko Trump in Tiffany Trump.

Je najmlajši sin ameriškega predsednika, ki je 20. marca letos dopolnil 13 let. Že od malega je Barron deležen najboljše izobrazbe, saj sta ga starša vpisala v najbolj prestižne šole v ZDA. Leta 2017 je pričel obiskovati privatno šolo St. Andrew’s Episcopal School in s tem postal edini predsedniški otrok, ki se šola v njej. Zadnjih 35 let je namreč vsak predsedniški otrok obiskoval zasebno šolo Sidwell Friends.

Foto: epa

Foto: Twitter

Tekoče govori slovensko
Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump se je odločila, da bo raje sama vzgajala sina, kot pa da bi njeno vlogo prevzela varuška, zato ne čudi, da je Barron posebej navezan na svojo mater. Prav Melania je zaslužna, da Trump poleg angleščine tekoče govori tudi slovensko, kar mu pride prav pri komunikaciji s starimi starši. Prav tako Barronu ni tuja niti francoščina.

Foto: Facebook

Foto: epa

Seznanjen z negativnimi vplivi drog
Predsednik Trump je v preteklosti izdal, da njegov najmlajši sin velja za velikega ljubitelja športa, še posebej nogometa. Sodeč po besedah, ki jih je Melania Trump izrekla med kampanjo Bodi najboljši (Be Best), pa je Barron seznanjen z nevarnostmi, ki jih prinaša zloraba nedovoljenih drog, poroča Town and country mag. “Učim ga. Poskušam mu razložiti, kako so droge nevarne, saj popolnoma zmešajo delovanje možganov in imajo negativen vpliv na celotno telo. Prav nič pozitivnega ni v tem,” je dejala.

Foto: epa

Foto: Twitter

Znano je, da Barronovo sanjsko počitniško destinacijo predstavlja mesto ljubezni in mode Pariz. Zelo rad ima filme, v katerih nastopata igralca Ryan Reynolds in Gal Gadot. Po besedah prve dame Barron velja za zelo razmišljujočega in samostojnega ter dobro ve, kaj hoče. Vsekakor je treba priznati, da se Barron zna obnašati, saj v javnost ne povzroča nikakršnih izgredov, kot je to v navadi otrokom bogatih staršev. Na katero poklicno pot pa ga bo vodilo življenje, pa bo pokazal čas. V številnih tujih medijih lahko zasledimo, da bo zagotovo šel po očetovi poti, in mu torej napovedujejo kariero poslovneža. Kdo ve, morda pa postane celo predsednik!

Hana Murn