Bi bili eden od sedmih moških v plemenu med 3000 ženskami?

Foto: Freepik

Si predstavljate, da ste eden od sedmih moških v plemenu, kjer je 3000 žensk? Sliši se nemogoče, vendar se je na družbenem omrežju TikTok pojavil video, ki govori o matriarhalnem primitivnem plemenu nekje sredi amazonskega gozda, ki dejansko obstaja.

V plemenu, kjer močno dominirajo ženske, so moški “ogrožena vrsta”, njihov namen pa je zaradi tega izključno samo razmnoževanje. Ženske naj bi z njimi ravnale zelo lepo, hkrati pa so zaradi majhnega števila precej obremenjeni, zaradi česar zavoljo miru spijo kar na drevesih.

Moški z veliko zadnjico in trebuhom so obravnavani kot posebneži in so najbolj zasledovani. Za njih verjamejo, da imajo boljše gene in se lahko učinkovito razmnožujejo. Zaradi majhnega števila moških, le-tem ni dovoljeno početi ničesar razen razmnoževanja. Moški so razvajeni kot dojenčki. Matriarhalno pleme, s 3000 ženskami na vsakih 7 moških, je postalo viralno, odkar se je na TikToku pojavil video, ki razkriva več podrobnosti. Domneva se, da gre za primitivno pleme v amazonskem pragozdu. Klub temu da se sliši nebeško, pa gre dejansko za pekel na zemlji. Ženske prevladujejo in imajo nadzor nad vsem, vključno z moškimi. Moške si med seboj izmenjavajo, da bi vse prišle na vrsto, koncepta poroke pa ne poznajo.

Moški z velikimi zadnjicami so cenjeni
Teh 7 junakov, ki so ostali v plemenu, vključuje starca in 13-letnega dečka, ostali pa so otroci, zato je razmnoževanje postala zelo težavno. Tisti moški, ki imajo veliko zadnjico in trebuh, so še posebej cenjeni, veljajo za posebneže in za najbolj fit, saj naj bi imeli boljše gene in se lahko učinkovito razmnožujejo. Ženske moške obravnavajo kot otroke in jih zelo razvajajo, medtem ko otroci v tem plemenu prav tako pripadajo ženskam in ne moškim.

Kratka življenjska doba moških
Da bi nahranile moško telo, jim ženske dajejo bele črve. Da bi simbolizirale ljubezen in pokazale vsakodnevno lastništvo, ženske moškemu okoli roke zavežejo trak. To pomeni, da si ga za tisto dan lastijo. Moški v tem plemenu pa “ne zdržijo” dolgo. Zelo hitro postanejo šibki zaradi številnih intimnih zahtev žensk. Pogosto so prestrašeni in zaradi svoje varnosti živijo in spijo na drevesih.

Tanja Brkić