fbpx

Bivša miss Hrvaške razkrila ženitne ponudbe igralcev na svetovnem prvenstvu

Ivana Knoll

Hrvaška manekenka in nekdanja miss Hrvaške Ivana Knoll je prejela na desetine ponudb za poroko in celo nekaj sporočil od zvezdnikov svetovnega prvenstva v času svojega bivanja v Katarju.

26-letna manekenka, ki je med turnirjem zaslovela s svojimi drznimi izbirami oblačil na tekmah, je dejala, da je bila šokirana nad tem, kako so nekateri oboževalci mislili, da je “lahka ženska”.

Povedala je, da so ji na Instagramu pisali celo nogometaši, ki so igrali na svetovnem prvenstvu, in jo vprašali, če bi se srečala z njimi. Toda Ivana je za MailOnline povedala: “Samo zabavam se. Predvidevam, da me imajo ljudje radi, ker sem lepega videza. Ne zanima me srečanje z nikomer tukaj. Moj namen je ljudi nasmejati, to je vse.”

Ivana Knoll (Foto: epa)

“Navijači, ki jih srečujem povsod, me imajo radi. Toda, ko grem zdaj na tekme, moji prijatelji ne želijo sedeti z mano in se raje umaknejo od kamer,” je potožila strastna navijačica. Razkrila je tudi, da jo je skrbelo, da bi njene obleke v Katarju povzročile ogorčenje, bala se je namreč, da ji bodo prepovedali vstop na stadione. Pravzaprav so jo ravno zaradi tega na začetku turnirja varnostniki ustavili na četrtfinalni tekmi Hrvaške z Brazilijo, a so jo na tekmo vseeno spustili. Mnogi navijači kot tudi igralci so jim bili zelo hvaležni.

Sara Kovač