Bizarno: Nevesta umrla med poročnim obredom, zato se je ženin poročil kar z njeno sestro!

Foto: iStock

Glede na to, da poroke slavijo ljubezen, so novice o teh ponavadi vesele in pozitivne. Vsake toliko se zgodi, da so novice žalostne, celo bizarne. Novico, ki prihaja iz Indije, bi nedvomno lahko uvrstili med te, namreč, čeprav je na dan, ki naj bi bil za mladoporočenca najbolj srečen dan v njunem življenju, bodoča nevesta umrla pred poroko, to ni ustavilo bodočega ženina, da se ne bi še isti dan poročil z drugo.

Že to, da se nekdo kljub smrti bodočega zakonca odloči na isti dan poročiti z nekom drugim, je dovolj bizarno samo po sebi. Še bolj pa je bizarno dejstvo, da se je ženin odločil poročiti kar s sestro umrle nesojene neveste.

Medtem ko je truplo nesrečne ženske po imenu Surbi ležalo v sobi, sta si v prostoru poleg nje njen nesojeni ženin in mlajša sestra izmenjevala zaobljube. Po poročanju britanskih tabloidov je Surbi iz indijske zvezne države Utar Pradeš doživela srčni infarkt, medtem ko si je po hindujski poročni tradiciji z bodočim možem izmenjevala cvetlične vence, poroča srbski Kurir.

Foto: Pixabay

Potem ko se je nesrečnica nenadoma sesedla, ji je na pomoč priskočil zdravnik iz bližnje vasi, ki pa ji na žalost ni mogel več pomagati. Brat pokojne je za agencijo IANS povedal, da jih je smrt pretresla, saj je nikakor niso pričakovali. Kakorkoli, družini sta se po nenavadni smrti sestre in hčerke odločili, da naj do poroke vseeno pride, v vlogo neveste pa naj stopi kar Surbina sestra Niša.

Nina Žoher