fbpx

Bizarno: Za nekatere pitje krvi boljše od spolnega odnosa

Foto: YouTube

Dejstvo je, da vampirji že vrsto stoletij burijo domišljijo ljudi. Par, ki se s pomočjo vreznin britvic hrani s krvjo drug drugega kot del bizarnega vampirskega fetiša, trdi, da je tovrstna praksa boljša kot spolni odnos.

20-letna Lea in 31-letni Tim, ki prihajata iz Austina v ameriški zvezni državi Texas, sta se spoznala na vampirskem festivalu. Njuna strastna temačna povezava pa se je kmalu po seznanitvi razvila v razmerje, ki temelji na medsebojnem sesanju krvi. Vampirja v realnem življenju, ki sama sebe imenujeta grof in grofica hiše Van Doorn, tovrstno početje redno izvajata za štirimi stenami spalnice in trdita, da predstavlja sesanje krvi občutek, ki ni primerljiv nobenemu drugemu.

Foto: YouTube

Lea in Tim drug drugemu redno povzročata ureznine s pomočjo britvice ali si s pomočjo brizge odvzemata kri in si jo vlivata v čašo ter jo pijeta, včasih pa si jo odlijeta kar direktno iz rane. Tim pravi, da je prehranjevanje s pomočjo krvi enako dobro kot spolni odnos, saj na ta način začuti hitenje življenja, bistvo osebe, prav tako pa naj bi tako vanj prihajala energija, zaradi česar se počuti okrepljenega. “Ko se hranim s pomočjo osebe, začutim osebo na popolnoma drugi ravni, kot bi jo sicer s pomočjo besed.” Lea se z navedbami Tima strinja in trdi, da ima pitje krvi raje kot spolni odnos. “Na ta način se dokopljete do bistva osebe in to je zame kot ekstazi. Ni boljšega občutka.”

Foto: YouTube

Ko sta se prvič videla, sta se začutila
Kmalu po tem, ko sta se ljubitelja rdeče krvi spoznala, sta postala par in se v le nekaj tednih dogovorila, da bosta krvosestvo vključila v svojo romanco. Lea pojasnjuje, da sta prakticirala vampirizem, še preden sta se spoznala, zato verjameta, da sta se ob prvem srečanju medsebojno začutila: “Povezava temačnosti in vampirske vibracije naju vlečeta skupaj.” 

Par, ki skrbi za Timovega 3-letnega sina Daedrica, namerava skočiti v zakonski jarem, a seveda na poseben način – v obliki tematske vampirske poročne ceremonije, ki je načrtovana v prihajajočem letu. Kljub temu da se oba zavedata, da lahko njuna dejanja vodita h krvnim boleznim, vključno s hepatitisom in HIV-om, Lea in Tim vztrajata, da sta čista kot solza, in trdita, da se za morebitne bolezni testirata vsakih nekaj mesecev.

H. M.