BIZARNO: V prodajo gre rola WC-papirja Christiana Ronalda!

Foto: Facebook/iStock

Glede na to, da portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo spada med najbolj znane in priljubljene nogometaše na svetu, ne čudi, da se pogosto pojavlja kot obraz za reklamiranje izdelkov. Sedaj pa se je v Neaplju pojavil na produktu manj laskavega izdelka, in sicer kar na WC-roli!

Zakaj ravno v Neaplju? Odgovor je več kot očiten, glede na to, da je v Neaplju dom italijanskega nogometnega kluba SSC Napoli, ki predstavlja največjega tekmeca torinskemu gigantu Juventusu, kamor je Ronaldo nedavno prestopil za vrtoglavih 112 milijonov evrov po tem, ko je kar devet let igral za Real Madrid.
Juventus pridobiva vedno več navijačev 
Glede na priljubljenost nogometnega zvezdnika ni čudno, da s prestopom vedno bolj narašča tudi priljubljenost Juventusa. Medtem ko je pričela naraščati množica navijačev, ki si želi na štiri oči spoznati priljubljenega zvezdnika, pa so v Neaplju poskrbeli za humoristično dobrodošlico v obliki WC-role, na kateri je podoba Ronalda v črno-beli kombinaciji, ki je sicer značilna za nogometni klub Juventus, poroča Russia Today.

Foto: Twitter

Petkratni najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo se je sicer navijačem kluba predstavil na ponedeljkovi tiskovni konferenci, ki je bila statusu zvezdnika primerno zelo dobro obiskana. Nogomet je le najbolj priljubljen šport na svetu.

N. Ž.