BIZARNO: V prodajo gre rola WC-papirja Christiana Ronalda!

Foto: Facebook/iStock

Glede na to, da portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo spada med najbolj znane in priljubljene nogometaše na svetu, ne čudi, da se pogosto pojavlja kot obraz za reklamiranje izdelkov. Sedaj pa se je v Neaplju pojavil na produktu manj laskavega izdelka, in sicer kar na WC-roli!

Zakaj ravno v Neaplju? Odgovor je več kot očiten, glede na to, da je v Neaplju dom italijanskega nogometnega kluba SSC Napoli, ki predstavlja največjega tekmeca torinskemu gigantu Juventusu, kamor je Ronaldo nedavno prestopil za vrtoglavih 112 milijonov evrov po tem, ko je kar devet let igral za Real Madrid.
Juventus pridobiva vedno več navijačev 
Glede na priljubljenost nogometnega zvezdnika ni čudno, da s prestopom vedno bolj narašča tudi priljubljenost Juventusa. Medtem ko je pričela naraščati množica navijačev, ki si želi na štiri oči spoznati priljubljenega zvezdnika, pa so v Neaplju poskrbeli za humoristično dobrodošlico v obliki WC-role, na kateri je podoba Ronalda v črno-beli kombinaciji, ki je sicer značilna za nogometni klub Juventus, poroča Russia Today.

Foto: Twitter

Petkratni najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo se je sicer navijačem kluba predstavil na ponedeljkovi tiskovni konferenci, ki je bila statusu zvezdnika primerno zelo dobro obiskana. Nogomet je le najbolj priljubljen šport na svetu.

N. Ž.

 • tarantela

  A je že rabljena, se pravi, je kakšen odtis njegove riti no rolici?

 • milanček

  jaz bi kupil sekret papir edino, če bi bila natisnjena slika-e od kućana, edina primerna za brisanje zadnjice!

 • milanček

  Sem se premislil, kućanova slika tudi na sekret papirju oz za brisanje riti ni dobra1 Dobra je edino za parto in to čim prej!

 • Artur

  Ta svet je totalno zblojen je od nekdaj bil in bo, zaradi takih obnorjena “ovčetina” pada v ekstazo ,marsikateri si odtrgajo zadnje peneze od ust, da gre orgazmirat nad takimi šipci doma pa družina strada, Kruha in iger . Bravo satanisti vaša agenda v zatupljanju in zaglupljanju večjega dela svetovne populacije vam odlično uspeva. Še kupček njegovega govna naj dodajo na embalažo in cena role bo vrtoglavo narasla .

 • cosmosjasnovidec

  Saj za drugo tudi ni,da si z njim folk obriše riti.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Slovenc

  Gdaj bo naprodaj janezova?

  • WISKY 1000

   ZA SVOJO SE BRIGAJ KOMUNAJZAR NESLOVENAC

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!