fbpx

Bizarno: Ženska na letalu dojila svojo mačko

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Iz ZDA prihajajo bizarne vesti. Na enem izmed letov ameriške letalske družbe Delta iz mesta Syracuse v zvezni državi New York do Atlante v ameriški zvezni državi Georgii je potnica potovala s svojo hišno mačko, v nekem trenutku pa je šokirala vse, ko jo je meni nič tebi pričela dojiti. 

Ko je ta resnično nenavaden prizor zagledala stevardesa je potnico pozvala, da naj z dojenjem nemudoma preneha. Če bi človek pričakoval, da jo bo to spodbudilo, da vendarle preneha s svojim početjem,  se je uštel. Vztrajala je namreč pri svojem.

Preko internega komunikacijskega sistema (ACARS) je osebje letala poslalo sporočilo na sedež Delte v Atlanti, da je na letu (na sedežu 13A) ženska, ki doji svojo mačko in kljub pozivom stevardese ne želi mačke pospraviti v njen boks. Ker se je sporočilo pojavilo na družabnem omrežju Twitter, je zgodba kaj kmalu zaokrožila v javnosti.

Vir: Twitter

Oglasila se je stevardesa
Stevardesa Ainsley Elizabeth se je v zvezi z dogodkom oglasila preko družabnega omrežja Tik Tok. “Eno tistih brezdlakih mačk je imela ženska zavito v odejo, da je izgledala kot dojenček,” je dejala. “Njena majica je bila dvignjena in poskušala je pripraviti mačko, da se prisesa na njeno dojko. Mačke nikakor ni hotela vrniti nazaj v kletko. Mačka pa je kričala kot da bi ji šlo za življenje.” Elizabeth je v drugem videu po poročanju New York Posta razkrila, da so se v zadevo morali vplesti varnostniki. Vendar pa je dejala, da ni povsem prepričana, kaj se je zgodilo z žensko in njeno mačko, ko je letalo pristalo v Atlanti.

Iz strani letalske družbe Delta je razvidno, da podpirajo pravico žensk, da na letu dojijo svoje dojenčke. A očitno si potnica vse skupaj predstavlja po svoje. Več kot prav ji je prišlo do na notranjih letih družba dovoljuje, da lahko imajo lastniki majhne živali pri sebi, če so te v kletkah.

Nina Žoher