fbpx

Bizarno: Zuckerberg šefu Twitterja postregel s kozo, ki jo je zaklal z lasersko pištolo in nožem – postregel mu jo je še surovo!

Mark Zuckerberg. Foto: epa

Šef Twitterja Dorsey pripoveduje, da mu je pred leti šef konkurenčnega Facebooka ob neki priložnosti postregel kar s surovim kozjim mesom. Zadeva pa je prav bizarna, Zuckerberg naj bi kozo usmrtil kar z lasersko pištolo in nožem. Ob tem je Dorsey šaljivo pripomnil, da je maščevanje jed, ki se najbolje postreže hladna.

Glavni izvršni direktor Twitterja Jack Dorsey je v pogovoru za Rolling Stone razkril, da mu je glavni izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg pred leti, ko sta se sestala na večerji, postregel s kozjim mesom, ki je bilo praktično surovo. Kot navaja Daily Mail, je bila po pripovedovanju Dorseyja jed premalo pečena in je bila tako postrežena hladna in tako rekoč surova.

Je bila koza usmrčena z lasersko pištolo?
Dorsey pripoveduje, da se je njuno bizarno srečanje ob večerji zgodilo v času, ko se je Zuckerberg zavezal, da bo jedel le meso živali, ki jih je sam zaklal, kar je bil njegov izziv leta 2011. Veliko pozornosti je vzbudila tudi Dorseyjeva trditev, da naj bi Zuckerberg kozo usmrtil kar z lasersko pištolo. Novinar je bil začuden in mu je glede laserske pištole postavil dodatno vprašanje, nakar je Dorsey pojasnil: “Ne vem. Pištola za omamljanje.” Potem ko je bila zaklana ena izmed šestih koz, ki jih je imel takrat Zuckerberg na svojem posestvu v Palu Altu, jo je v obdelavo prevzel mesar in šefa konkurenčnih podjetij sta tako čakala okrog pol ure.

Jack Dorsey (Foto: Facebook)

Dorsey pojedel le solato, Zuckerberg pa je danes vegetarijanec
Po napetem čakanju je Zuckerberg kozje meso postregel kar hladno, saj naj bi bilo premalo pečeno, Dorsey pa je očitno z večerje odšel lačen, saj je pojedel le solato. V pogovoru je še šaljivo pripomnil, da je maščevanje jed, ki se najbolje postreže hladna.

J. Ž.