fbpx

Bo predsednikov sin Barron Trump prinesel uspeh ameriškemu nogometu?

Foto: epa

Splošno znano je, da je sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Barron Trump, ljubitelj športa. Zdaj pa je naredil še korak dlje, saj je postal član nogometne ekipe D.C. United’s Under-12 team. Bo mogoče prav Barron tisti, ki bo ameriški nogomet naredil spet velik?

Ko smo že mislili, da je Christian Pulisic čudežni deček ameriškega nogometa, zdaj prihaja najmlajši sin ameriškega predsednika, Barron, ki mu bo ukradel vso pozornost. Barron trenutno igra kot vezni igralec pri D.C. United’s Under-12 team, do zdaj je odigral štiri tekme.

Foto: Twitter

Barron postal eden najbolj prepoznavnih obrazov ameriškega nogometa
Mladinski nogometni poročevalec je opazil, da je Barron na seznamu mladih igralcev D.C. Uniteda in to sporočil javnosti, podatek pa so nato delili tudi prek družbenega omrežja Twitter. Novica o tem je bila potrjena po tem, ko je bilo mogoče na strani Ameriške nogometne akademije za razvoj nogometa opaziti profil Barrona. Mogoče je res, da najstnika Pulisic in Weston McKennie igrata v Bundesligi, vendar je Barron Trump po novem eden najbolj prepoznavnih obrazov v ameriškem nogometu.

Foto: epa

H. M.