fbpx

Britanija v šoku: Ali je kraljeva družina vpletena v pedofilsko afero? Dobaviteljica mladoletnic Jeffreyju Epsteinu večkrat obiskala Buckinghamsko palačo

Foto: Twitter

Na Otoku so v javnost pišle trditve nekdanjega policista, ki trdi, da je Ghislaine Maxwell, ki velja za dobaviteljico mladoletnic pokojnemu pedofilskemu milijarderju Jeffreyju Epsteinu, večkrat na skrivaj obiskala Buckinghamsko palačo, kjer je obiskala Princa Andrewa, mlajšega sina kraljice Elizabete II.

Paul Page, ki je služboval v kraljevem poveljstvu za zaščito od leta 1998 do leta 2004, vztraja, da so se Maxwellova in nekatere druge ženske odpravile v palačo, da bi se srečale z vojvodo Yorškim.

Page navaja, da se ženske obiskovalke sploh niso podpisovale v knjigo obiskovalcev, zaposleni pa naj bi jih celo vozili domov, saj bi se v nasprotnem primeru morali soočiti z jeznim princem Andrewom. Te trditve so se pojavile, ko so v javnost prišle govorice, da je bil vojvoda Yorški v tesnih tesnih odnosih s pedofilskim milijarderjem Jeffreyjem Epsteinom, potem ko se je ta pred dvema tednoma ubil v zaporu na Manhattnu.

Foto: Twitter

Video, do katerega se je Daily Mail dokopal v nedeljo, prikazuje, kako Andrew maha ženski znotraj rezidence Epsteina v New Yorku, ob tem pa so se pojavile obtožbe, da naj bi trikrat spal z domnevno spolno sužnjo Virginio Roberts. Princ kategorično zanika obtožbe Robertsove in dodaja, da ne obstajajo sugestije, da je spal z mladoletnimi ženskami. Palača je med drugim izdala izjavo, v kateri so navedli, da naj bi bile trditve Paga neutemeljene, ob tem pa so opozorili, da je bil ta v preteklosti obsojen zaradi goljufije in da je nekaj časa preživel za rešetkami. The Sun pa medtem poroča, da naj bi imel vojvoda več kot 1.000 ljubimk.

Foto: Twitter

Jeffrey Epstein, princ Andrew, takrat 15-letna Virginia Roberts Giuffre in Epsteinovo dekle in dobaviteljica mladoletnic Ghislaine Maxwell (Vir: Twitter)

Maxwellova, ki naj bi se družila s princem, je bila nedavno obtožena, da je skrbela za dobavo spolnih suženj Epsteinu. Sama pa vse obtožbe vztrajno zanika. Po virih britanskega medija naj bi princ postal izjemno zaskrbljen, ko so se oglasile žrtve Epsteina. Vse odkar je bil prinčev dobri prijatelj prejšnji mesec aretiran, se princ poskuša čim bolj distancirati od njega. A so bili njegovi napori kaj hitro pokopani, ko so na plano prišle podrobnosti, kako je ta gostil pedofila na posestvu Balmoral in fotografije, na katerih je mogoče videti, da je pedofila obiskal na njegovem domu v New Yorku. Kakorkoli, Buckinghamska palača vse obtožbe še naprej vztrajno zanika.

Hana Murn