fbpx

Delavka na deponiji našla 72 tisoč evrov: Vse je vrnila lastniku, kar se je zgodilo kasneje, pa je nepričakovano!

Foto: printscreen

23-letna mama samohranilka, ki je tudi zaradi tega dejstva še kako potrebovala denar, je imela na deponiji, kjer je delala, res srečo. Namreč, našla je vrečko, v njej pa kar 72 tisoč evrov!

Na deponiji večinoma delajo moški, a ko ni drugega izhoda, tam delo poiščejo tudi ženske. Torej vse, da bi nahranile svojo družino. V prav takšni situaciji pa se je po poročanju srbskega Espresa našla 23-letna mama samohranilka, ki je edina ženska, ki je kadarkoli delala na tej deponiji. Drugega ji žal tudi ni preostalo, saj je nihče drug ni hotel zaposliti …

Omenjeni spletni portal poroča, da je na svojem delovnem mestu našla vrečko, v kateri se je nahajalo več čekov. Vse to pa je bilo na ime ene od bolnišnic v Sao Paulu, in sicer v vrednosti kar 72 tisoč evrov. Ni dolgo razmišljala, kaj naj stori, temveč je nemudoma našla kontakt bolnišnice, jih poklicala in jim razkrila, kaj je našla.

Ob tej priložnosti so na kraj predaje denarja prišle tudi televizijske hiše, ki so o pošteni najditeljici posnele zgodbo. Eden od gledalcev je menil, da bi najditeljica Ana dos Santos Cruz lahko postala manekenka, saj je videl, da jo kamere obožujejo. O njeni zgodbi in najdbi se je leta 2015 razpisal tudi britanski Daily Mail. Postala je znana po vsem svetu, njena navdihujoča zgodba pa še danes polni medije. Še več, mediji jo opisujejo kot prelepo, šarmantno in nasploh čudovito žensko, ki je nekoč delala na deponiji, da bi nahranila družino, sedaj pa služi denar kot model in manekenka.

Jerca Gale