Disney z novim absurdnim napadom na otroke! Lahko si fantek ali punčka, vse je v tvoji glavi!

Foto: epa

Disney je bilo ime, ki smo mu lahko zaupali. Zdaj pa vse bolj izkorišča svoj sloves med otroki in programe, ki so blizu družinam in otrokom, spreminja v orožje za spodbujanje homoseksualne propagande. Milijoni otrok po vsem svetu, ki bodo gledali Zgodbo o igračah 4, bodo videli “dve mami” in se spraševali, kje je oče? Ali lahko dve materi rodita otroke? Ideologija spola trdi, da lahko.
“Zgodba o igračkah 4” subtilno prikazuje dve “mami”, ki pustita otroka v vrtcu in ga potem prideta iskat. Otroci, za katere je najbolj naravno, da odraščajo z mamo in očetom, bratci in sestricami, bodo zmedeni. Zato je poneumljanje otrok o tako pomembnih vprašanjih, ki so tesno povezana z njihovo identiteto, zločin! V prihodnje se lahko zgodi, da boste že samo s tem, ko boste otrokom dovolili gledanje Disneyjevih risank, v resnici sodelovali pri uvedbi in normalizaciji homoseksualne ideologije spola, poroča Citizengo.
Te dni je kanal Disney XD predstavil prvo moško princeso v eni od epizod risanke “Zvezda proti silam zla”. Lik iz risanke Marco Diaz se je oblekel v princeso Turdine, da bi rešil svojo šolo.V nekem trenutku mu želi eden od likov sleči majico, da bi se pokazale njegove dlake na prsih in bi se videlo, da je fant, ne pa princesa. Toda na Marcovo stran se postavijo drugi liki in začnejo kričati aktivistična gesla teorije spola: “To ne dokazuje ničesar. Princese so lahko tudi kosmate.”
“Zakaj je pomembno, če je fant? Ni rekel nič narobe.”
“Turdine je stanje duha.”
“Lahko je princesa, če hoče!”

In prav to je jedro ideologije spola: “Če ste moški ali ženska, se sami odločite!”

In Disney, hote ali nehote, sodeluje pri poneumljanju otrok …

Foto: iStock

Bodo naši otroci še lahko varno odraščali ob gledanju Disneyjevih risank?
Skoraj nihče od nas ni odraščal brez varnega, prijaznega in zabavnega sveta Disneyjevih risank in pravljic. Gledali smo jih na televiziji, brali v stripu, jih imeli na krilih in najljubših majicah. Mini, Miki Miška, Sneguljčica, Pepelka in Aladin so le nekateri od likov, ki nas spomnijo na brezskrbne dni otroštva.

V tednih pred nami Disney sprejema program za naslednje leto, vključno z odločitvijo o tem, ali bodo še naprej privilegirali in promovirali način življenja LGBTIQ ali se vrnili k temu, kar je njihovo poslanstvo – da so kraj veselja in zabave za vse otroke sveta.

Trenutno ima vodstvo podjetja Walt Disney naslednje možnosti:

– razširiti transseksualne in homoseksualne parade še v druge Disneyjeve zabavne parke,
– ohraniti transseksualne in homoseksualne parade izključno v Parizu,
– prekiniti z vsiljevanjem transseksualnih in homoseksualnih parad.

Homoseksualni lobi trdi, da je vse stvar odločitve! Nekaj zagotovo je. Namreč odločitev, ali bomo dovolili, da poleg homoseksualnih aktivistov otroke poneumlja celo Disney.

Franci Donko

 • althar

  Direktor Walt Disney Company je Bob Iger, Jud. To je vse, kar je treba vedeti.

  • šmentanamuha

   Ni toliko pomembno, da je Jud, ker je zagotovo Hazarski Jud, torej neizvorni Jud. Pomembno je, da je Babilonec, satanist v službi Masonov. Zdaj gre samo še za to.

 • Morala

  Po mojem so že vsi bolni v svojih glavah! Človeštvo je postalo neobvladljivo…

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   za vsem tem stoji dobro načrtovana agenda Globalne elite, saj na taki način si bodo ustvarili pogoje za novi svetovni red.

 • xtc

  Vse te norosti bodo najprej prinesle bojkot teh iztirjenih zadev,ko ba še to nebo zaleglo vam pa lahko na osnovi zgodovinskih dogodkov mirno napovem ,naslednji korak-peči,če se norost nebo pravičas ustavila,očitno se ljudje iz zgodovvine v večini naučimo bore malo.

  • freedomfighter

   Ja ne pozabit da so tisti ki so metali v peci na koncu sami koncali v njih in omogocili vzpon liberalizma kot ga poznamo dane

 • Andrej

  “Homoseksualni lobi trdi, da je vse stvar odločitve!”
  Točno, bolj prav ne bi mogli imeti. Ene 2000 let nazaj je Kristus rekel: vaš DA naj bo DA in vaš NE naj bo NE, kar je več kot to je od hudega. Torej, stvar odločitve je LGBT in podobnim reči NE. Bolj preposto ne more biti. Cincanje samo pomeni, da kolebaš, za koliko si naprodaj.

 • šmentanamuha

  Upala bi trditi, da se Walt Disney, ki je naredi neponovljivo Trnjulčico, s tem razvojem dogodkov zagotovo ne bi strinjal.

  • šmentanamuha

   Ali pa tudi ne, kdo ve, jaz upam, da imam prav.

   • Basileus

    Muhca ti si butasta kokoš. Uhka si vesela, da butavost ni obdavčena, ker bi bila revna kot cerkvena mš.

    • šmentanamuha

     A ti zdaj kej bolj stoji, ko si to napisal, al še kr neuspešno masiraš svojga polža?

     • Basileus

      Hahaha, muhca…me veseli, da se zaboriš za prostor pod svobodnim Soncem, čeprav umsko ne blestiš.

     • šmentanamuha

      Čuj, Udba, spet si začel težit. So te one štiri Slovenke nogirale, ko so ugotovile, da imaš premajhnega tiča, a?

     • šmentanamuha

      Če niso bili morda tipi …

     • Basileus

      Velik in debel je muhca. Slovenke imate rade balkanske kurce.

 • PrimoshTrubar

  Gospod Donko.

  Walt Disney je bil pedofil, njegove risanke pa v prvi vrsti programirajo malčke v spolne sužnje njihovih bolanih naslad. Lepi primeri tega so Efron, Britney spears,, MIley Cirus, selena Gomez itd…

 • m_m

  Hote ali nehote? Hote! Samo korak daleč stran so od normalizacije pedofilije. Preko risank – idelano. Otroci, nič ni hudega, če vas starejši otipavajo To je samo oblika ljubezni.
  Potem pa ti otroku dopoveduj, da se umiva sam, da ga nima kdo šlatat … Tile idioti te udarijo v glavo, direkt in brez vprašanja.
  Disneya na off in to je to.

 • freedomfighter

  Kako pa otrokom razlozite da je marija zanosila brezmadezno…jaz svojim povem da je marija varala moza

 • Basileus

  Liberalni Judje.

  • šmentanamuha

   Ma dej, ti si eno liberalno budalo.

   • Basileus

    Muhca ne bodi jezna. Pač si glupa kokoš. Sprijazni se.