fbpx

Disney z novim absurdnim napadom na otroke! Lahko si fantek ali punčka, vse je v tvoji glavi!

Foto: epa

Disney je bilo ime, ki smo mu lahko zaupali. Zdaj pa vse bolj izkorišča svoj sloves med otroki in programe, ki so blizu družinam in otrokom, spreminja v orožje za spodbujanje homoseksualne propagande. Milijoni otrok po vsem svetu, ki bodo gledali Zgodbo o igračah 4, bodo videli “dve mami” in se spraševali, kje je oče? Ali lahko dve materi rodita otroke? Ideologija spola trdi, da lahko.
“Zgodba o igračkah 4” subtilno prikazuje dve “mami”, ki pustita otroka v vrtcu in ga potem prideta iskat. Otroci, za katere je najbolj naravno, da odraščajo z mamo in očetom, bratci in sestricami, bodo zmedeni. Zato je poneumljanje otrok o tako pomembnih vprašanjih, ki so tesno povezana z njihovo identiteto, zločin! V prihodnje se lahko zgodi, da boste že samo s tem, ko boste otrokom dovolili gledanje Disneyjevih risank, v resnici sodelovali pri uvedbi in normalizaciji homoseksualne ideologije spola, poroča Citizengo.
Te dni je kanal Disney XD predstavil prvo moško princeso v eni od epizod risanke “Zvezda proti silam zla”. Lik iz risanke Marco Diaz se je oblekel v princeso Turdine, da bi rešil svojo šolo.V nekem trenutku mu želi eden od likov sleči majico, da bi se pokazale njegove dlake na prsih in bi se videlo, da je fant, ne pa princesa. Toda na Marcovo stran se postavijo drugi liki in začnejo kričati aktivistična gesla teorije spola: “To ne dokazuje ničesar. Princese so lahko tudi kosmate.”
“Zakaj je pomembno, če je fant? Ni rekel nič narobe.”
“Turdine je stanje duha.”
“Lahko je princesa, če hoče!”

In prav to je jedro ideologije spola: “Če ste moški ali ženska, se sami odločite!”

In Disney, hote ali nehote, sodeluje pri poneumljanju otrok …

Foto: iStock

Bodo naši otroci še lahko varno odraščali ob gledanju Disneyjevih risank?
Skoraj nihče od nas ni odraščal brez varnega, prijaznega in zabavnega sveta Disneyjevih risank in pravljic. Gledali smo jih na televiziji, brali v stripu, jih imeli na krilih in najljubših majicah. Mini, Miki Miška, Sneguljčica, Pepelka in Aladin so le nekateri od likov, ki nas spomnijo na brezskrbne dni otroštva.

V tednih pred nami Disney sprejema program za naslednje leto, vključno z odločitvijo o tem, ali bodo še naprej privilegirali in promovirali način življenja LGBTIQ ali se vrnili k temu, kar je njihovo poslanstvo – da so kraj veselja in zabave za vse otroke sveta.

Trenutno ima vodstvo podjetja Walt Disney naslednje možnosti:

– razširiti transseksualne in homoseksualne parade še v druge Disneyjeve zabavne parke,
– ohraniti transseksualne in homoseksualne parade izključno v Parizu,
– prekiniti z vsiljevanjem transseksualnih in homoseksualnih parad.

Homoseksualni lobi trdi, da je vse stvar odločitve! Nekaj zagotovo je. Namreč odločitev, ali bomo dovolili, da poleg homoseksualnih aktivistov otroke poneumlja celo Disney.

Franci Donko