fbpx

Kot iz pravljice: Vse o sanjski poroki Melanie z Donaldom Trumpom

Foto: Twitter

Glede na to, da prva ameriška dama slovenskega rodu Melania Trump predstavlja eno najbolj priljubljenih prvih dam v zgodovini, ni nič čudnega, da medije in javnost zanimajo podrobnosti iz njenega vsakdana in seveda tudi preteklosti. Med drugim jih zanima poroka z aktualnim predsednikom Donaldom Trumpom, ki je bil v času poroke izjemno uspešen poslovnež.

Ko je Melania skočila v zakonski jarem, v katerem se je paru rodil sin Barron Trump, je bila stara 28 let, Trump pa 52 let. Glede na to, da je par že vrsto let srečno poročen kljub zlobnim ugibanjem mainstream medijev, ki so alergični na Trumpa, ni nič čudnega, da marsikateri medij zanima, kako se je sploh pričela pravljica med Donaldom in Melanio.

Foto: Twitter

Izbrala dih jemajočo obleko znamke Dior
Angleški Express je raziskal, da je poroka prvega ameriškega para stala 2,5 milijona ameriških dolarjev. Poročni obred se je odvil na Trumpovem posestvu Mar-a-Lago na Floridi, ki ga ima v lasti od leta 1985. Ne glede na prihranek zaradi lokacije pa Trump ni varčeval pri nakupu diamantnega zaročnega prstana, za njegov nakup je namreč odštel kar 1,5 milijona dolarjev. Melania pa se je odločila za poročno obleko modne hiše Dior s skoraj štirimetrsko vlečko in petmetrskim pajčolanom, ki ga je krasilo kar 1.500 kristalčkov in biserov.

Foto: Twitter

Celotna kreacija, v kateri je Melania jemala dih vsem navzočim, je stala okrog 100.000 dolarjev, tehtala pa je skoraj 30 kilogramov. Obleka je veljala za eno najdražjih, ki je bila tedaj narejena. Melania se je zaradi večje udobnosti na poročnem sprejemu preoblekla v svileno obleko modne oblikovalke Vere Wang. Vsi prisotni so lahko uživali v kulinaričnih dobrotah francoskega kuharja JeanaGeorgesa Vongerichtena, na meniju pa so se znašli kaviar, govedina in jastogi, kar je spet zneslo 100.000 dolarjev. Varčevanja pa seveda ni bilo niti pri torti, saj je par izbral rumeno sedemnadstropno torto, ki naj bi stala 50.000 dolarjev, tehtala pa je kar 90 kilogramov. Na poroki niso manjkali znani gosti, med katerimi sta bila tudi Heidi Klum in Simon Cowell.

Foto: Twitter

Glede na to, da zakon med prvo damo Melanio in ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom traja že kar 20 let, je več kot očitno, da gre za iskreno ljubezen. Čeprav nekateri zlobni jeziki že vse od izvolitve Trumpa dalje namigujejo na trhle temelje zakona, se prvi ameriški par le nasmiha in si misli svoje. In prav je tako!

H. M.