Kot iz pravljice: Vse o sanjski poroki Melanie z Donaldom Trumpom

Foto: Twitter

Glede na to, da prva ameriška dama slovenskega rodu Melania Trump predstavlja eno najbolj priljubljenih prvih dam v zgodovini, ni nič čudnega, da medije in javnost zanimajo podrobnosti iz njenega vsakdana in seveda tudi preteklosti. Med drugim jih zanima poroka z aktualnim predsednikom Donaldom Trumpom, ki je bil v času poroke izjemno uspešen poslovnež.

Ko je Melania skočila v zakonski jarem, v katerem se je paru rodil sin Barron Trump, je bila stara 28 let, Trump pa 52 let. Glede na to, da je par že vrsto let srečno poročen kljub zlobnim ugibanjem mainstream medijev, ki so alergični na Trumpa, ni nič čudnega, da marsikateri medij zanima, kako se je sploh pričela pravljica med Donaldom in Melanio.

Foto: Twitter

Izbrala dih jemajočo obleko znamke Dior
Angleški Express je raziskal, da je poroka prvega ameriškega para stala 2,5 milijona ameriških dolarjev. Poročni obred se je odvil na Trumpovem posestvu Mar-a-Lago na Floridi, ki ga ima v lasti od leta 1985. Ne glede na prihranek zaradi lokacije pa Trump ni varčeval pri nakupu diamantnega zaročnega prstana, za njegov nakup je namreč odštel kar 1,5 milijona dolarjev. Melania pa se je odločila za poročno obleko modne hiše Dior s skoraj štirimetrsko vlečko in petmetrskim pajčolanom, ki ga je krasilo kar 1.500 kristalčkov in biserov.

Foto: Twitter

Celotna kreacija, v kateri je Melania jemala dih vsem navzočim, je stala okrog 100.000 dolarjev, tehtala pa je skoraj 30 kilogramov. Obleka je veljala za eno najdražjih, ki je bila tedaj narejena. Melania se je zaradi večje udobnosti na poročnem sprejemu preoblekla v svileno obleko modne oblikovalke Vere Wang. Vsi prisotni so lahko uživali v kulinaričnih dobrotah francoskega kuharja JeanaGeorgesa Vongerichtena, na meniju pa so se znašli kaviar, govedina in jastogi, kar je spet zneslo 100.000 dolarjev. Varčevanja pa seveda ni bilo niti pri torti, saj je par izbral rumeno sedemnadstropno torto, ki naj bi stala 50.000 dolarjev, tehtala pa je kar 90 kilogramov. Na poroki niso manjkali znani gosti, med katerimi sta bila tudi Heidi Klum in Simon Cowell.

Foto: Twitter

Glede na to, da zakon med prvo damo Melanio in ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom traja že kar 20 let, je več kot očitno, da gre za iskreno ljubezen. Čeprav nekateri zlobni jeziki že vse od izvolitve Trumpa dalje namigujejo na trhle temelje zakona, se prvi ameriški par le nasmiha in si misli svoje. In prav je tako!

H. M.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  LDS (in vsi njeni “novi obrazi”: SmS – Stranka mladih srbo-rvackih MURGL JUGOKOMIJEV, Zeleni, Socialno zeleni, združeni SmS-Zeleni, GGolubić ZARES (GGolubić je pred tem 10 let sekretar sekreta LDS in vsa leta MURGL JUGOKOMI t. i. »zgodbe o uspehu«, beri MURGL JUGOKOMI ROPANJA Slovenije pod oznako LDS nosi kahlo DRTY DRNOVŠEKU (1992–2004), PS – POZITIVNA Slovenija, ZaAB – Zavezništvo Alenke Bratušak, SAB – SOCIALISTI Alenke Bratušak, VERJAMEM Šoltesu (vnuku kaviaržidoKOMINTERNACIONALCA Kardalyja in sinćetu beograjskega kaviaržida Šoltesa), SMC – Stranka Mire Cerara ml., SMC – Stranka Modernega Centra, LMŠ – Lista Marjanke ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a = Savez KOMUNISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE.
  Vseskozi ustvarjajo “nove obraze”, ki jih potem združujejo, razdružujejo …

  Prakso ustanavljanja “novih obrazov” SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, združevanj v
  t. i. “Združeno levico” itd. lahko dnevno opazujete:
  LDS, ZARES, Zeleni, SSS, SMS, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, SAB, TRS, IDS, …
  Verjamem SHOLTESU, Dobri LDS>SMC DOBOVŠEK, DeSUS, ZDRUŽENA Levica>LEVICA … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

  • Get Smart

   Preimenovanja LDS-a = SKOJ-a v času KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE:
   med II. vojno SKOJ ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je SKOJ hkrati član USAOJ-a in deluje posebej (kot dandanes sekretar LDS-a GGOLUBIć kao ustanovi ZARES). Po vojni USAOJ preimenujejo v NOJ (NARODNA OMLADINA JUGOSLAVIJE), nato vse te “nove obraze” združijo spet v enega:
   SKOJ + USAOJ (NOJ)) = NOJ. Obstaja samo NOJ. NOJ preimenujejo v SSOJ =
   Savez SOCIJALISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE,
   ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji. V Sloveniji nosi ime ZSMS (Zveza SOCIALISTIČNE mladine “SERBUSNE”).
   ZSMS na prvih v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih volitvah v Sloveniji leta 1990 nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS,
   na naslednjih volitvah, 1992, pa centralni komite to ZSMS (Zvezo SOCIALISTIČNE mladine Srbije v Sloveniji) preimenuje v:
   –»ZSMS–LIBERALNA STRANKA«,
   –potem v »LIBERALNO DEMOKRATSKA STRANKA=LDS«,
   –potem v »LIBERALNA DEMOKRACIJA SLOVENIJE=LDS««.
   Najveći »liberalac nje« je bil t. i. DRTY DERNOVŠAK=MURGL-JUGOKOMIsrbo-šipac, ki je bil, POZOR nje,
   PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA stranke KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  znak ” >>>>>” pomeni “jo preimenujejo v”:

  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE >>>>> ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE >>>>> ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove >>>>> SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE >>>>> spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije >>>>> spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije >>>>> ZL= ZDRUŽENA LISTA >>>>> ZLSD= Združena lista SOCIALNIH demokratov >>>>> SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji, zato so ga »likvidirali«, kot temu radi rečejo),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” (PO-DRŽAVILA nje) in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   1. Predno si spremenijo ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali »ZLSD – Združena lista socialnih demokratov«.
   2. Predno si spremenijo ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD se kakor združijo s “Semulićevo SZDL”,* ki je postala SSS – SOCIALISTIČNA stranka Slovenije in DeSUS-om, ki ga naredijo iz par starih MURGL prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bo začel MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop pumpat na polno šele po koncu t. i. »LDS zgodbe o uspehu«, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca, torej LDS-ovca Karela-Viktora.
   * – Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠČINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA Zveza Delavnega Ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno si spremenijo ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali »SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije«.
   4. Predno so si spremenili ime v »SDP Slovenije«, so se imenovali »SDP – Stranka demokratične prenove«.
   5. Predno si spremenijo ime v »SDP«, so se imenovali »ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove«.
   6. Predno si spremenijo ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
   https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
   7. Predno si spremenijo ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   • Poupette

    Nehaj teziti!!

 • šmentanamuha

  Melanija je še ena slovenska in svetovna super zvezda, ki je ne znamo politično in tudi drugače “vnovčiti”. Najprej se mi ni zdela nič posebnega, zdaj pa vidim, da je carica, lepa, inteligentna, zelo na nivoju. Res smo lahko ponosni.

  • Iztok Kresnik

   Pozdravljeni Slovenci premalo izkoriščamo svoje ponciale naprimer tujina zna to precej bolje vnovcici

 • Valter BraniSlav

  Lepa zenska, ni kaj.
  Skoraj tako lepa kot Alexis Gomez de BS.

 • Olga101

  Srečno Melanija in Donald!

  • Valter BraniSlav

   Olgistke za Melanijo, Donalda in Valterja BS

 • Nata

  + + + + + Melanija je dokaz , kako lahko mediji krojijo usodo človeka !
  Nismo pozabili nakladanja . Pa izjav raznih modnih mogotcev, igralskih zvezd in zvezdic.
  Ampak. . . . .gospa se sijajno drži . Saj vendar ni neumna !Bravo !

 • Get Smart

  T. i. “Levico” uradno naredijo z združitvijo 3 »novih obrazov:
  IDS + TRS + DsD.
  1. »IDS« – »Iniciativa za demokratični SOCIALIZEM« je “nov obraz”, ki ga je leta 2013 v hotelu UNION (na zasedanju združenja FORUM 21) ustanovil Milan KUćAN,
  2. »TRS« – »Trajnostni Razvoj Srbo-rvacko-jugo-komi-murgl-slavije« je “nov-obraz”, narejen za KUćANOVEGA zeta (ŠTRUKALJA – kao SINDIKALIST KSJS + SVIZ, pa državni svetnik, pa NADZORNIK KAD-a, pa NADZORNIK murgl jugokomi revije MLADINA … in še funkcij ima ta watchdog) in za kaviarŽIDOkominternističnega pussića Kermaunerja, splošno bolj znanega kot HANŽEKA (ex VARUH MURGL JUGOKOMI PRAVIC),
  3. »DsD« – »Delavska stranka Družbenopolitičnih-delavcev-MURGL_KOMI-JUGE« – starnko kao ustanovi PODPREDSEDNIK DeSUS-a in jo da v upravljanje drugarinici VIOLETI TOMIć. DsD je odcepek/”nov obraz” DeSUS-a, DeSUS je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, SOCIALNI DEMOKRATI oz. SD pa so “star–obraz” oz. le preimenovanje
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  –––––––
  Po združitvi 3 »novih obrazov« (IDS + TRS + DsD) ta »novi obraz« najprej preimenujejo v »ZDRUŽENO LEVICO« in nato v zdaj imenovano stranko: »Levica«.

  • Get Smart

   Uradni začetek Lučkine zvezde in pol Meseca je oznanil sam tovariš
   MILAN KUćAN, predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, in sicer leta 2013 v hotelu Union – iz uradnega obvestila:

   »Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
   tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
   uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
   komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
   formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
   in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
   predsedniki SD-ja = KPJ, kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
   INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.«*
   ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
   * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in stranko štabnih babilonskih delavk Violete TOMIć, nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v »ZDRUŽENO Levico«, nato pa v »Levico«.

 • Get Smart

  Izbijte si iz glavic FLOSKULE tipa “leva politična opcija” in “desna politična opcija”, saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna. Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

  __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
  red razredov =
  1. prvorazredne gazde = krvosesi
  2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
  3. brezpravni sužnji = LJUDJE = skratka »KULTURA SMRTI«
  in
  __ II. __ – država (politeja) LJUDI,
  kjer vladajo RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«,
  ki smo jo Slovenci podarili ljudem tega sveta.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   »Levica« je IME in tako ga tudi uporabljajte. Je ime »novega obraza« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, kot temu pravi murgl-jugokomunistični propagandni stroj, oziroma je ime novega oddelka MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, uradno je ime kakor »nove« MURGL JUGOKOMUNISTIČNE stranke v Sloveniji.
   »Nov obraz« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE imenovan »Levica« je ustanovil sam PREDSEDNIK predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
   tovariš MILAN KUćAN leta 2013 v hotelu Union.
   .
   Tovariš Milan KUćAN je tudi PREDSEDNIK združenja FORUM 21,
   .
   FORUM 21 združuje VES v Sloveniji NAROPAN KAPITAL (akumulacija kapitala – prvotna akumulacija kapitala, da bodo razumeli tudi ekonomski šnelkurskarji nje),
   je največje KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji in je V LASTI
   MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
   To združenje MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kapitalistov je USTANOVILO stranko »Levica«, ki se v gledaliških predstavah lutkovnega gledališča MURGLSKEGA kao bori proti pojmu kapital in za »performanse« dobi dele kapitala iz NAROPANEGA KAPITALA v Sloveniji.

   Pamet v glavo.

 • mona lisa

  S polno ritjo je lahko srat. Nekateri pa niti ne vedo kako preživeti mesec.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!