fbpx

[Foto] Bizarno! Bi nadeli svojemu otroku gobec, mu vrgli kost in ga poslali, naj jo prinese? No, takšne igre so na policah trgovine v Ljubljani!

Foto: IStock

Glede na to, da se bližata december in mrzlično nakupovanje, si trgovci že manejo roke in vse možno postavljajo na svoje police v trgovinah. Tako je tudi slovenska mamica želela pred navalom nakupiti nekaj igrač za svoje otroke, a je naletela na izjemno nenavadno, celo bizarno družabno igro.

Igra se namreč tako, da otrokom okoli ust zavežeš gobec, morajo iti na vse štiri, nato jim vržeš kost in zmaga tisti, ki jo prej prinese v svojo posodico za hrano.

Da bi bila stvar še hujša, poročajo Slovenske novice, je družabna igra ena izmed najbolj izpostavljenih v enem od trgovskih središč v Ljubljani. “Ali je to normalno?” se sprašuje mamica. “Še nikoli v življenju nisem videla tako bizarne družabne igre. Me prav zanima, kdo bi kaj takega podaril svojemu otroku.” Pravi še, da je koncept popolnoma zgrešen in po njenem mnenju ne prinaša nobene dodane vrednosti za otroštvo njenih potomcev.

Lana Božič