[Foto] Bizarno! Bi nadeli svojemu otroku gobec, mu vrgli kost in ga poslali, naj jo prinese? No, takšne igre so na policah trgovine v Ljubljani!

Foto: IStock

Glede na to, da se bližata december in mrzlično nakupovanje, si trgovci že manejo roke in vse možno postavljajo na svoje police v trgovinah. Tako je tudi slovenska mamica želela pred navalom nakupiti nekaj igrač za svoje otroke, a je naletela na izjemno nenavadno, celo bizarno družabno igro.

Igra se namreč tako, da otrokom okoli ust zavežeš gobec, morajo iti na vse štiri, nato jim vržeš kost in zmaga tisti, ki jo prej prinese v svojo posodico za hrano.

Da bi bila stvar še hujša, poročajo Slovenske novice, je družabna igra ena izmed najbolj izpostavljenih v enem od trgovskih središč v Ljubljani. “Ali je to normalno?” se sprašuje mamica. “Še nikoli v življenju nisem videla tako bizarne družabne igre. Me prav zanima, kdo bi kaj takega podaril svojemu otroku.” Pravi še, da je koncept popolnoma zgrešen in po njenem mnenju ne prinaša nobene dodane vrednosti za otroštvo njenih potomcev.

Lana Božič

 • Andrej

  Igra je idealna za Slovence. Ker večina ne opazi Šarčevega in CK ZKS poniževanja, tudi v tej igri ne bo opazila nič nenavadnega. Še uživala bo. Predlagam Vodebu, da napiše knjigo na temo slovenskega političnega mazohizma.

 • Nata

  Ooooo, trgovci že vedo !! Prav dobro poznajo mentaliteto kupca . . . . . slovenskega državljana. . .. .

 • freedomfighter

  In ker to mamico igraca tako moti je pac naj ne kupi…trg ureja take zadeve…ne vem kaj je potrebno napusati clanek o taki zadevi

 • šmentanamuha

  Zelo dobro opažanje te mamice: kako privzgojiti malemu otroku, bodočemu volivcu, mentaliteto psa.

 • RATATA

  Boljš igra je “fukn babo”.
  Otroc pa naj tacajt pojejo ULU BLAN PRŠE STIC JEE NOLUŠ KANO DE KLE

 • Olga101

  Potrebno je biti pozoren tudi pri nakupu sladkarij in uporabljene sestavine!