fbpx

[FOTO in VIDEO] Miss Bumbum: V Braziliji iščejo najbolj seksi ritko – katera pa vas najbolj prepriča?

Foto: instagram

Seksi Brazilke dokazujejo, da noben implantant ne more pričarati takšne ritke, kot jo imajo one! Poglejte tekmovalke in njihove zaobljene zadnjice, s katerimi se potegujejo za Miss Bumbum 2017.

Po ulicah Sao Paula so glamurozni modeli v črnih kopalkah ustavljali promet ter mimoidoče tako še spodbujali v pričakovanju tekmovanja za Miss Bumbum Brazilije. Med 27 tekmovalkami lahko najdemo celo Američanko, ki je krasila že Playboy, sodeluje pa tudi brazilska manekenka Rubia Machado, ki so ji v preteklosti amputirali nogo. Katera od njih si bo v novembrskem finalu priborila naziv lastnice najlepše brazilske ritke, pa izbira kar javnost. Pošteno.

Foto: Instagram

Očitno bo šlo v tekmovanju za najlepšo ritko “na nož”, saj je v finalu prostora le za 15 lepotic. Brazilski mediji pišejo, da se bo zmagovalki življenje obrnilo popolnoma na glavo. Krasila bo namreč naslovnico v priljubljeni reviji za moške, dobila mastno denarno nagrado in slavo. V državi, ki je obsedena z ženskimi zadnjicami, postane zmagovalka tega vročega tekmovanja namreč znana čez noč in pri sklepanju pogodb za delo modela pogosto zasluži milijone.

Foto: Instagram

Tekmovalke bodo v naslednjih treh mesecih za svojo promocijo in razkazovanje porabile vse do zadnjega atoma energije in dale od sebe vse, kar je v njihovi moči, da bi jim javnost namenila dovolj glasov, ki bi jim zagotovili mesto v velikem finalu 6. novembra.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Daily Mail poroča, da je letošnje tekmovanje “bolj elegantno” od zadnjega  saj je ritkam, večjim od 107 centimetrov, prepovedana udeležba na tekmovanju Miss Bumbum. S tem so onemogočili nastop Kim Kardashian, ki čez zadnjo plat meri 109 centimetrov.

Foto: Instagram

Prav tako od tekmovalk zahtevajo, da predstavljajo lojalno konkurenco. Lani se je na primer ena od tekmovalk gola sprehodila skozi mesto, druga pa je v zameno za glasove ponujala zasebni striptiz ples. Lansko leto je bil problem tudi v kopalkah, ki dejansko niso ničesar več prepuščale domišljiji, zato je organizator naletel na nemalo pritožb. Da bi se letos obtožbam o slečenosti tekmovalk izognil, se je organizator Cacau Oliver tangice odločil nadomestiti s seksi enodelnimi kopalkami. To je utemeljil z besedami: “Čutim potrebo, da pridobimo še drugo občinstvo.”

Foto: Instagram

Lansko leto je zmagala Erika Canela, ki ji je pri merjenju obsega ritke meter pokazal 106 cm, med drugim pa je prejela nekaj manj kot 20 tisoč evrov nagrade ter donosno pogodbo za delo modela. Za seksi 20-letnico je lani glasovalo več kot 17 milijonov Brazilcev, ki so bili prepričani, da je Erika lastnica najbolj vroče brazilske ritke. V spomin na svojo zmago, ki ji jo zavidajo prenekatere ženske, pa si je omislila tetovažo Donalda Trumpa, in sicer ker je prestižni naslov osvojila istega dne, kot je Trump zmagal na volitvah za predsednika ZDA.

Zmagovalka lanskega leta, ki so ji Brazilci namenili kar 17 milijonov glasov! Foto: Instagram

Katera seksi ritka pa vas najbolj prepriča? Če se niste mogli odločiti na podlagi fotografij, potem si oglejte še ta videoposnetek letošnjih tekmovalk:

M. S.