fbpx

[Foto] Melania Trump Belo hišo okrasila v božično pravljico, ki slavi ameriško zapuščino!

Foto: Facebook

V luči prihajajočega prazničnega decembra lahko opazimo, da je okraševanje v polnem zamahu. Nič drugače ni v Beli hiši, kjer domuje prva ameriška družina. Melania Trump je preko družabnih omrežij ponudila vpogled v notranjost domovanja, za dekoracijo katerega je tudi tokrat zadolžena in kot vedno navdušila!

Letošnja praznična okrasitev je v duhu slogana Ameriški zakladi, ki slavi ameriško zapuščino. Tiskovno predstavništvo ameriške prve dame slovenskih korenin je v ponedeljek pojasnilo, da je Trumpova postavitev dekoracije zasnovala sama, ob tem pa izpostavilo, da Bela hiša sije v duhu patriotizma. “Dom v katerega zaupajo vsi Američani odseva vse lepote, ki jih je mogoče najti v ZDA.”

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Zahvalila se je za pomoč pri okraševanju in zaželela lepe praznike
“To je prazničen del leta, zato temu primerno okrasimo Belo hišo za božične praznike,” je sporočila prva dama Trump. “Naša tema časi srce in duh Američanov. Hvala vsem prostovoljcem in osebju, ki so garali za dekoracijo dvoran hiše vseh Američanov, da bi pričarali božično vzdušje. V imenu svoje družine vsem želim vesel božič in srečno novo leto.”

Foto: Facebook

Foto: Facebook

V Beli hiši se nahaja vrsta božičnih dreves, ki so okrašeni s podobami ameriških mest, med njimi je tudi drevo, ki so ga posekale družine padlih ameriških vojakov. Videti je mogoče vrsto hišk iz medenjakov, okrašenih kaminov, posod z umetnim sadjem ter okraskov, na katerih so slogani kampanje prve dame za dobrobit otrok Bodi najboljši.

Breitbart poroča, da letošnjo praznično dekoracijo poleg številnih božičnih dreves, ponazarja najmanj 14 tisoč okraskov. Dejstvo pa je, da slike govorijo same zase. Prva dama slovenskih korenin se je tudi tokrat izkazala in dokazala, da ima izbran okus, ki bo ob spremljavi orkestra marincev razveselil marsikaterega obiskovalca Bele hiše.

H. M.