[Foto] Melania Trump: Rdeča božična drevesa so fantastična!

Melania Trump (Foto: Facebook)

Ameriška prva dama Melania se ne pusti zmesti zaradi napadov levičarskih mainstream medijev, ki so se je tokrat lotili zaradi okrasitve Bele hiše – zmotila so jih rdeča božična drevesa, za katera pa prva dama pravi, da izgledajo fantastično.

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump se strinja, da ima vsakdo drugačen okus: “Smo v 21. stoletju in vsak ima drugačen okus. Menim, da božična drevesa izgledajo fantastično. Upam, da si jih bodo vsi prišli ogledat, v resničnem življenju so videti še lepše.” Po poročanju portala Breitbart je sporočila še, da so Američani več kot dobrodošli, da si pridejo ogledat praznično okrašeno Belo hišo, kakršno je prva dama razkrila v začetku tedna, tematika pa je osredotočena na motive ameriških zakladov, s čimer je prva dama počastila ameriško edinstveno dediščino.

Melania Trump in Donald Trump (Foto: Facebook)

Levičarski mediji strašijo pred “še enim peklenskim Božičem”
Trumpovi tudi v duhu prihajajočih praznikov niso bili prihranjeni napadi s strani levičarskih medijev, v Washington Postu so tako zapisali, da “rdeč gozd” izgleda čudno, pri levičarskem The Guardianu pa so zapisali, da božična drevesa delujejo “kičasto”.

Melania Trump (Foto: Facebook)

Prav sprevrženo pa so se odzvali pri Vanity Fairu, kjer so zapisali, da imajo Melaniine okrasitve vedno pridih groze, Vice pa je celo opozoril, da Trumpova “pripravlja še en peklenski Božič”. A Melania se ne ozira na zlobne govorice, temveč je nadvse ponosna na letošnjo okrasitev Bele hiše. To je spremenila v pravo božično pravljico!

Melania Trump (Foto: Facebook)

J. Ž.

 • Olga2345

  Bravo Melanija!
  Dobivajo levičarji asociacije na krvavo zvezdo in kri nedolžnih žrtev? Jih gloda slaba vest?

  • Nesporni luzer 2018

   Jebe se melaniji za vas kmetavzarje jansisticne. Vas pastir jajo nonstop leze v rit Trumpu na twitterju in lajka njegove bolne tvite, a Trump ga ne jebe in ne jebe. Kot da ga ni. Toliko vi pomenite trumpu in melaniji. Se ve ne kdo je jansa.

   • Goran Hvala

    jajo se ze od 91ga dalje obraca po vetru…ke tam kjer ima koristi….sam mu ne gre glih najbolje.. zmeri z dolgim nosom odkar ga je folk prebral. :-)

    • Olga2345

     Mislite Murglski brezjajo? Kmalu bo šel sedet zaradi komunističnih zločinov Udbe, veleizdaje Slovenije in pozivov k rušenju ustavne ureditve!

   • Olga2345

    Trpite, ker so “naši” izpadli?

  • Jože Novak

   Zabiti, primitivni desničarji ste nam, po srcu resničnim, v takšno sramoto, da si ne moreš (misliti – če sploh zmoreš to).
   Če tvoj um dopušča, si predstavljaj, kakšna bi bila tvoja reakcija, če bi npr. “Zoki” postavil rdeče Božične jelke po Ljubljani.

   • Goran Hvala

    dementna olgica bi ga oklicala za komunajzerja.. :-).. janseviki pac..

    • Olga2345

     Janković JE komunajzl v najslabšem pomenu in slavi genocid in komunistične zločine!

   • Olga2345

    Rdeča in zelena barva sta barvi Božiča! Božič je obstajal daleč pred zlocinskim komunizmom!
    Mafijanković je postavil po Ljubljani kandelabre z rdečo zločinsko zvezdo!

    • Jože Novak

     Rdeča barva nima nič z Božičem.
     Božiček v rdečih oblačilih se prvič pojavi v reklami za Coca-colo okoli leta 1930.

 • Nesporni luzer 2018

  A niste vi janseviki alergicni na rdeco barvo? A se kar lezete v rit tej brezmozganski tumpasti kespicki? Jebe se njej za vas kmetavzarje sdsovske domobranske. Ste pozabili kako je sunila v rit uno ustasko kuzlo iz bele hise, ker je srala z proustaskimi agendami? A niste vi frendi od ustasev?

 • Goran Hvala

  hahaha… zgleda da je melanija komunajzer po dusi. . seveda boste janseviki sedaj najavili isto kot melanija. da ima vsak svoj okus in da so smrekice lahko bilo kake barve. . seveda ko bi take smrekice postavil nekdo ki ni republikanc ga bi oznacil za komunjaro.. . hahahaha.. bolniki janseviki. :-)

 • Olga2345

  Bravo Melanija! Vesele božične praznike!

  • Mika

   Pa Stormy tudi.

 • Bandit123

  Samo še peterokraka zvezda na vrhu, pa bo. To Melanija zeza svojega starega.

 • Pika

  Rdeča smreka, rdeča zvezda v beli hiši. Princ teme že dobiva epileptični napad.
  Dejstvo pa je da je okrasitev grozna.

 • Korl

  Tej baburi bi morali prepovedati vsako lišpanje bele hiše saj ni noč čarovnic. Bajta zgleda kot hiša groze.

 • dare326

  Kakšen prevod je to?

  “Upam, da si jih bodo vsi prišli ogledat, v resničnem življenju so videti še lepše.”
  Kaj je to resnično življenje? Real life?

  Prevede se “v živo”!