fbpx

[Foto] Melania Trump: Rdeča božična drevesa so fantastična!

Melania Trump (Foto: Facebook)

Ameriška prva dama Melania se ne pusti zmesti zaradi napadov levičarskih mainstream medijev, ki so se je tokrat lotili zaradi okrasitve Bele hiše – zmotila so jih rdeča božična drevesa, za katera pa prva dama pravi, da izgledajo fantastično.

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump se strinja, da ima vsakdo drugačen okus: “Smo v 21. stoletju in vsak ima drugačen okus. Menim, da božična drevesa izgledajo fantastično. Upam, da si jih bodo vsi prišli ogledat, v resničnem življenju so videti še lepše.” Po poročanju portala Breitbart je sporočila še, da so Američani več kot dobrodošli, da si pridejo ogledat praznično okrašeno Belo hišo, kakršno je prva dama razkrila v začetku tedna, tematika pa je osredotočena na motive ameriških zakladov, s čimer je prva dama počastila ameriško edinstveno dediščino.

Melania Trump in Donald Trump (Foto: Facebook)

Levičarski mediji strašijo pred “še enim peklenskim Božičem”
Trumpovi tudi v duhu prihajajočih praznikov niso bili prihranjeni napadi s strani levičarskih medijev, v Washington Postu so tako zapisali, da “rdeč gozd” izgleda čudno, pri levičarskem The Guardianu pa so zapisali, da božična drevesa delujejo “kičasto”.

Melania Trump (Foto: Facebook)

Prav sprevrženo pa so se odzvali pri Vanity Fairu, kjer so zapisali, da imajo Melaniine okrasitve vedno pridih groze, Vice pa je celo opozoril, da Trumpova “pripravlja še en peklenski Božič”. A Melania se ne ozira na zlobne govorice, temveč je nadvse ponosna na letošnjo okrasitev Bele hiše. To je spremenila v pravo božično pravljico!

Melania Trump (Foto: Facebook)

J. Ž.